2777
2789
عنوان

خونه 200 متری تو تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 2270 بازدید | 147 پست
اولا بگم که من خونه ام پنجاه متره. مرکز شهر تهران نه بالا نه پایینولی چقدر ذهن ها کوچیکه اینجا. اولا ...

اره میدونم هست میدونم دارن خیلی ها 

حرف من اینه که قشنگ نبست توی یه سایت عمومی که همه جور آدم و قشری هست آدم بیاد بازگو کنه تازه بگه زیر این متراژ والا خط فقره عجیبه برام دیگه و...

این از نظر من زشت اومد

تو تهران دیگه مناطق پایین شهر هم فکر نکنم زیر متری پنجاه تومن باشه تو شهرهای کوچیک هم دیکه متری ده ت ...

خب دیگه بدتر 😂😂

تهران کلا گرونه چه پایین شهر چه بالاشهر 

مخصوصا اونم خونه 200 متری 😂😂😂

ولی چرا تو شهرستان کوچک خونه متری 10 تومن پیدا میشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂کلا نگن بابا این بحث کثیف رو تموم کنن

نه خب سو تفاهمه الان خونه ۱۵۰ متری حداقل ۲۰ تومن تو تهران 

بعد یه تاپیک بزن بگو خونم ۱۵۰ متره همه میگن وای چه کوچیک من ۳۰۰ ،۴۰۰ متره 

در حالی تو شهرستان همچین متراژ خونه ای داره طرف

چرا فکر میکنید شهرستانی ها نا کجا آباد هستن؟کار به بقیه ی حرفاتون ندارم ولی این قسمتش خیلی مسخره بود

کسی که بیآ بگه من خونم دویست متره تو ۵۰ متره معلومه تومحیط خوبی بزرگ نشده مِغزش فقیره حتما تو حلبی اباد بزرگ شده که مقایسه میکنه خودشم میدونه هیچوقت نمیتونه جای من باشه اما اینقدر بدبخت بود که با متراژ خونش میخاس خودشو ارضا کنه 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

اره میدونم هست میدونم دارن خیلی ها حرف من اینه که قشنگ نبست توی یه سایت عمومی که همه جور آدم و قشری ...

نه خط فقر نیست. خونه برای زوج جوان ۵۰ تا ۹۰ متر خوبه. با توجه به لایف استایل مورد انتظار و مورد تفاهم. متراژ اصلا مهم نیست توی تهران . منطقه ای که توش میشینی خیلی مهمتره

ببین اخه اگه تهران بود محله و منطقه خودم زندگی میکرد اونوقت میتونست زر بزنه یه شهرستان دورافتاده معل ...

ولی حس میکنم زیادی داری به ما شهرستانی ها توهین میکنی 

کلا داشتن فرهنگ و ذهن غنی و عقل کامل شخصیت تکامل یافته به محل زندگی نیست 

فعلا ک شما ندید بدید و بی شخصیتی من حرف بدی نزدم شما اول شروع کردی چشم ندارین داشته های بقیه رو ببین ...

تو ریپلای کردی به من گفتی ذهنت فقیره 

توهین از سمت تو بود جوابت و هم گرفتی 

بعدشم خدا رو شکر خدا بهمون داده خیلی هم داده فقط ادمی نیستم که داشته هامو بکنم تو چشم بقیه ، طبل هر چی خالی تر مثل شما پر صداتر 

حالا ریپ نزن دوست ندارم با ادمی مثل تو دهن به دهن بشم 

if you drown , you die whether in the sea our in the dream 🖤

کسی که میاد دارا بودنش رو جار میزنه و همینطوری بی مقدمه میگه خونه 200 متری تمیز کردم مطمئن باش یا تازه به دوران رسیده و پر از عقدس یا خونش 30 متر هم نیست

دارای واقعی هیچوقت نیاز به نمایش داده داشته هاش نداره