2777
2789
عنوان

خونه 200 متری تو تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 2135 بازدید | 147 پست
این مالیخ که به مامانم رسیده من گفتم آخ جون مامانم چه پولدار شد ولی دیدم نه چقدر مامانم فقیره

خوبه که کاش منم 25 میلیارد ارث داشتم هم خونه میخریدم برا خودم یکی برا مامان بابام هم یه جهاز پر و پیمون هم یه ماشین سنگین میخریدم مینداختم جاده  تو الان خودتو فقیر میبینی من چی ببینم تو خودتم اومدی شو آف ب نظرم  

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدم چصی میان که وای باورم نمیشه مگه خونه ۲۰۰ متری چیه که همه میگید فیکه والا عزیزم من خونه بالای ۱۲ ...

بیا یه دور تو تهران بزن مخصوصا مرکز به پایین تا رنج متراژ خونه رو ببینی که 30 تا 100 متر

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
بیا یه دور تو تهران بزن مخصوصا مرکز به پایین تا رنج متراژ خونه رو ببینی که 30 تا 100 متر

خودم تهرانم عزیزم 😂

تهران منظورمه خونه ی بالای ۱۲۰ متر تا حالا نرفتیم 

if you drown , you die whether in the sea our in the dream 🖤

من خونم ۵۰ متره محله خوبی هستیم بلوار کشاورز نزدیک پارک لاله میتونم بفروشم دوتا محله بیام شرق یا عرب ...

بله دقیقا 

اصلا خوشم نمیاد هیچ قشری به قشر مقابل توهین کنن و ادای اینایی رو در بیارن که اصلا اینجور زندگی هارو ندیدن براشون عجیبه یا.... 

هر کس متفاوته دلیل نمیشه هی بیان تاپیک بزنن قشر دیگه رو مسخره کنن 

خدا ذهن فقیر به ادم نده خدا هر چی میده جنبشو بده 

من خونم ۵۰ متره محله خوبی هستیم بلوار کشاورز نزدیک پارک لاله میتونم بفروشم دوتا محله بیام شرق یا عرب ...

چرا فکر میکنید شهرستانی ها نا کجا آباد هستن؟کار به بقیه ی حرفاتون ندارم ولی این قسمتش خیلی مسخره بود

خودم تهرانم عزیزم 😂تهران منظورمه خونه ی بالای ۱۲۰ متر تا حالا نرفتیم

آره تهران یکی میگه خونه ام 100 به بالا بیشتر میگن چه بزرگه😅

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
بله مثل شما

فعلا ک شما ندید بدید و بی شخصیتی من حرف بدی نزدم شما اول شروع کردی چشم ندارین داشته های بقیه رو ببینین برا همین خدا بهتون نمیده

اگه امضامو دیدی یه صلوات ب نیت قبول شدن تو رشته مورد علاقم بفرست🥲🎀

اولا بگم که من خونه ام پنجاه متره. مرکز شهر تهران نه بالا نه پایین

ولی چقدر ذهن ها کوچیکه اینجا. اولا تهران کجای تهران،؟ تهران واحد آپارتمانی نوساز ، الان از متری ۱۰۰ میلیون داریم تا متری یک میلیارد

خونه بالای دویست متر به گوش خیلیا نخورده!! زعفرانیه جماران نیاوران دارآباد کاشانک اوین درکه دربند گلابدره سعادت آباد به گوشتون نخورده؟ 

تا دلت بخواد واحد‌های ۴۰۰ متر به بالا موجوده تا ۱۰۰۰ متر ، قیمتا هم ۵۰۰ تا هزار میلیارد تومان 

بله دقیقا اصلا خوشم نمیاد هیچ قشری به قشر مقابل توهین کنن و ادای اینایی رو در بیارن که اصلا اینجور ز ...

ببین اخه اگه تهران بود محله و منطقه خودم زندگی میکرد اونوقت میتونست زر بزنه یه شهرستان دورافتاده معلومم نبود کجاش بود فقط میگفت خونم ۲۰۰ متره گفتم اخه بدبخت بیلمز من با پول خونم تو بهترین جای شهرتون میتونم بالای هزار متر بخرم 

بخدا داییهام طلافروشن خاله هام همشون خونه هاشون بالای ۱۵۰ متره دوتاشون خیابون فرشته یکیشون مینی سیتی اما هیچوقت نمیان بگن چندتا هم خونه دارن 

اینایی که ندید بدید هستن تو تورقوزاباد زندگی میکنن میگن فکر میکنن تو هرجایی باشن فقط متراژ بالا باشه کافیه اصلا هیچی براشون مهم نیست چون تو خانواده داغون بزرگ شدن عقلاشون کمه 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن