2777
2789
عنوان

خونه 200 متری تو تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 2405 بازدید | 147 پست
ولی حس میکنم زیادی داری به ما شهرستانی ها توهین میکنی کلا داشتن فرهنگ و ذهن غنی و عقل کامل شخصیت تکا ...

من خودم هرآن زندگی میکنم اما خانواده خودم و همسرم شهرستان، والا وصع مالی خواهر برادرام که شهرستان از ما خیلی هم بهتره، والا از هر نظر بهتر ن، خونه ماشین هممممه چی 

ما برای کار و درس موندیم تهران، وگرنه واقعا فیس اومدن نداره ولی متاسفانه بعضیا فک میکنن تهران زندگی کردن توو این دود و آلودگی و کثافط امتیاز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اخه اگه تهران بود محله و منطقه خودم زندگی میکرد اونوقت میتونست زر بزنه یه شهرستان دورافتاده معل ...

دقیقا وقتی هم مجبورت میکنن حرف بزنی جوابشون یه کلمس میخوای بکنی تو چش ما 

اگه امضامو دیدی یه صلوات ب نیت قبول شدن تو رشته مورد علاقم بفرست🥲🎀

ولی حس میکنم زیادی داری به ما شهرستانی ها توهین میکنی کلا داشتن فرهنگ و ذهن غنی و عقل کامل شخصیت تکا ...

کسی توهین نکرد دارم میگم اون اینقدر نادون بود که اصلا ربطی نداشت همش میخاست بگه خونم اینقدره خب چه ربطی داشت مگه بحث متراژ بود حرف درمورد چیز دیگه بود دید نمیتونه جواب بده یکدفعه گفت خونم اینقدره منم دارم میگم ربطی به متراژ نداره به فرهنگه که اون عقده ای نداشت والا من به محله های پایین شهر تهران هم نمیگم سگدونی اون اینقدر داغون بود که فکر میکرد خونش ۲۰۰ متره حالا هرجا باشه خیلی بالاس من میگم برای من محیط زندگی مهمه کیفیت مهمه نه کمیت اون برعکس بود ماه صفر بود ناراحت شدم امیدوارم که تاوانش رو پس داده باشه وگرنه ربطی به شهر نداره منطور من چیز دیگه ایس شما اشتباه برداشت کردی

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

ببین اخه اگه تهران بود محله و منطقه خودم زندگی میکرد اونوقت میتونست زر بزنه یه شهرستان دورافتاده معل ...

۱:برا شهرستانی ها شما هم دور افتاده این 

۲:محله ای که شما توش زندگی می‌کنی چند سال خونه ی خواهرم اونجا بود با متراژ بالاتر فروخت یه مقدار هم گذاشت روش به زور تونست یه خونه تو شهرمون بخره.یه کم از محلتون بزن بیرون برو شهر های اطراف ببین چه خبره 

۱:برا شهرستانی ها شما هم دور افتاده این ۲:محله ای که شما توش زندگی می‌کنی چند سال خونه ی خواهرم اونج ...

ایول خوب جوابش دادی

بخدا خونه های توی تهران تو دیوار گاهی میبینم

نود درصد حاضر نیستم یکساعت هم توشون بشینم

از بس کهنه وداعونن

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

منم میگم از قدیم هم گفتن درخت هر چی پر بار تر افتاده تر

اسی مادرت با ارثش تو شهر خودتون میتونه خونه چتدمتری بخری؟یه محله متوسط تا خوب

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

دقیقا وقتی هم مجبورت میکنن حرف بزنی جوابشون یه کلمس میخوای بکنی تو چش ما

من خیلی ناراحت شدم چون برای من کیفیت مهمه نه کمیت اینقدر داغون بود که پسر ۲۰ ساله داشت ۳۴ سالش بود با یه بچه دوسه ساله ولی عقل نداشت بهش گفتم بیچاره اون بچه هات که زیر دست چنین مادری بزرگ شدن اینقدر مزاحمت برام ایجاد کرد حالم بهم خورد ازش از طرز حرف زدنش کلا از اون سایت بدم اومد هیچیم نداشت رفته بودم دوتا اطلاعات درمورد فرزندپروری بگیرم دیدم من دارم به اونا اموزش میدم یدونه بچه دارم دوساله همه هم باهم درگیر باورت میشه به شیرخشک بچم حسودی میکردن خدا لعنتشون کنه هرچی ادم حسود وچشم تنگ رو

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

کسی توهین نکرد دارم میگم اون اینقدر نادون بود که اصلا ربطی نداشت همش میخاست بگه خونم اینقدره خب چه ر ...

مبدونی اون آدم قطعا یه عقده ای داشته که این حرفا زشت رو زده 

با اینجور آدم ها ادامه ندادن بحث لطف کردن در حق خودمون هست

۱:برا شهرستانی ها شما هم دور افتاده این ۲:محله ای که شما توش زندگی می‌کنی چند سال خونه ی خواهرم اونج ...

برو بابا چی میگی منو ریپلای نکن مزاحمم نشو