2777
2789

یه کم برنامه و هدف برا خودم قرار میدادم از غرور و لج بازی کم تر می کردم به نصیحت دیگران گوش می کنم 🥺🥺دوستان حاضر در این تاپیک برا مشکلم دعا کنید حل شه از ته دلتون خواهش می کنم 🥺🥺

هرکسی نصیحتت کرد دقت کن خودش به نصبحتش عمل میکنه یا فقط برای دیگران اون حرفارو میزنه عمل ورفتار دیگر ...

اره هر کسی نصیحتش درست نیست

بلاگرا رو که کلا قبول ندارم انگار اومدن چند تا حرف بزنن خودشون اصلاااا یچی دیگه ان

کلا بلاگرا اکثرا خوب نیستن چه دنبال کردنشون چه عمل به حرفاشون خود اینستا اصلا مخربه بسته به استفاده شخص داره ولی اگه استفاده نادرست بشه حقیقتا اسیب زاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونهمه بخاطر درس به خودم استرس نمیدادم

افرینننن استرس یه سم خالصه که حتی منشا بسیاری از بیماریاس متاسفانه همینطوری بچه هامون تو تحصیل و درس و مدرسه تحت فشارن هیییی چیکار میشه کرد

برای بار دوم کنکور نمی‌دادم

اصلاااا کنکور همون یه بارشم زیادیه مخالف صد در صدی کنکورم ولی اگه منظورتون اینه که بار دوم کنکور بدتری دادم که اره متاسفانه اکثر بچه ها سری دوم دیگه کمتر می خونن و مسلما خراب میشه چون اون شور و شعف از بین میره

هیچوقت ازدواج نکن. دلم میخواد برگردم به زمان مجردیم زندگی متاهلی مسیولیت خیلی سنگینه مخصوصا وقتی بچه ...

واییییی ارهههه منم فراریم ازش خیلیییی سخته به نظرم کلا همه چیش ترسناکه حتی فکر کردن بهش

عوووو چقد بد و سخت درکت می کنم امیدوارم بتونی یه رشته خوب بیاری همون ازادم خوب بود شنیده بودم یه نفر ...

مرسی عزیز دلم 

اگه بشه و خدا بخواد دارم برا دندون تلاش میکنم 

خدا هست ؛ خدا منو میبینه✨️🖤

اصلاااا کنکور همون یه بارشم زیادیه مخالف صد در صدی کنکورم ولی اگه منظورتون اینه که بار دوم کنکور بدت ...

میخواستم بنویسم کلا شرکت نمی‌کردم گفتم انگیزه بچه های سایت نیاد پایین 😁😁

با یکی از رفیقام هیچوقت دوستی نمیکردم

وایییی اره یه سری از رفیقا واقعاااا سم خالصن مث خوره میوفتن وسط زندگی و قشنگ می زنن خراب می کنن زندگی ادمو

جسارتا چند سالتونه چون اونجا گفتید دو بار کنکور نمی دادم؟