2777
2789
نمیتونم عضو کنم مجبورم تا دوازدهم بخونم💔

هم سنیم ازاد به هیچ رشته ای علاقه نداری بری ؟کنکور ندی اگه معدلت بالا باشه می تونی دولتی بری البته شغلای جالبی نداره بیشتر پیام نورو ازاد ببین چی دوس داری برو سمتش می دونم دوست نداری فقط کم نیار خودتو با بقیه مقایسه نکن اشتباه منو نکن و بخون دوازدهمو ببین چی دوست داری همونو بدون کنکور برو قطعااا اگه تلاش کنی و تو دانشگاه توجهتو رو پسری نذاری و رو اون رشته ای که هستی توجه کنی تا جایی پیش بری و زرنگ باشی قطعاااا سرکار میری

دقیقاااا بعضی ادما لیاقت هم صحبتی و رفت و امد ندارندقیقااا بعضیا فقط نمایشن حقیقتی پشتش نیسهمون ادما ...

هرکسی نصیحتت کرد دقت کن خودش به نصبحتش عمل میکنه یا فقط برای دیگران اون حرفارو میزنه 

عمل ورفتار دیگرانو ببین نه حرفا و وعده هاشون 

همین الان داشتم تو ی تاپیک‌دیگه میگفتم ی خانم بلاگر که خارج کشور خودش تک فرزند داره تو لایو‌ دخترای سادرو تشویق میکرد چهار پنج تا بچه بیارید من دیگه نمیتونم بچه دار شم اخ  وای .یکی از فالورای باهوش بهش گفت خب خودت چند تا بچه دیگه به سرپرستی قبول کن ازشون نگهداری کن یدفه چنان فشاری و عصبانی شد اون فالورو از لایو انداخت بیرون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۹ سالمه اگه برمیگشتم ۱۸ سالگی بیشتر میخوندم ک جای پزشکی آزاد پزشکی دولتی بیارم ک بخاطر هزینه اش مجب ...

عوووو چقد بد و سخت درکت می کنم امیدوارم بتونی یه رشته خوب بیاری همون ازادم خوب بود شنیده بودم یه نفر پول ازادو نداشت نرفت ولی بعدش میکروبیولوزی رفت و در نهایت مشاور مدرسه شد واقعاااا سختههه

قرص گین آپ کل هرمونامو به هم ربخت تنبلی تخمدان شدید گرفتم و الان برای بارداری به مشکل خوردم😢

عوووو برای بدنسازی هوفففف خدایییی من چقدر بددد

امیدوارم مشکلتون حل شهههه هر چه سریع تر 

۱۷سالگی🙃از همسرم ناراضی نیستما ولی زود تو سختیای زندگی رفتم انگار از بچگی یهو پرت شدم تو بزرگسالی

عوووو سنتون خیلیییی کم بودددد

اره دقیقاااا تازه سن جوونی کردنتون بود

امیدوارم در کنار هم خوش و جاودان باشید

هیچوقت ازدواج نکن. دلم میخواد برگردم به زمان مجردیم زندگی متاهلی مسیولیت خیلی سنگینه مخصوصا وقتی بچه میاری

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
عوووو برای بدنسازی هوفففف خدایییی من چقدر بدددامیدوارم مشکلتون حل شهههه هر چه سریع تر

اره عزیزم باشگاه میرفتم استفاده کردم

مرسی گلم 

فکر میکنم اگه من به هر دری زدم و اونی نشد که می‌خواستم بشه لابد؛ قسمت خرافه نیست...!هست واقعا...

دیگه درسها رو یادم رفته و کنکور خیلی عوض شدهالان ۳۵ سالمه و بعد کارشناسی ارشد رو هم گرفتم ولی علاقه ...

درسته بعدها کنکور دادن دیگه طاقت فرساست کلا همه چی عوض میشه

عهههه خب خیلییی خوبه که ولی بحث علاقه رو قبول دارم عشق نباشه انگار ادم تو جهنمه چه رشته ای بودید جسارتا؟