2777
2789
من با مایکرویو کار نکردم عزیزم ولی میگن اگه دکمه ی کانوکشن داشته باشه که مثه فر عمل میکنه میشه

ممنونم عزیزم.کارتون خیلی قشنگه معلومه خوشمزه هم هست نوش جان

هیچوقت...هیچوقت...هیچوقت...یکی را با همه ی وجودت دوست نداشته باش. یک تکه از خودت را نگه دار برای روزهایی که هیچکس را بجز خودت نداری
خودت درست کردی ؟؟خامه رو چجوری درست میکنی

اره

خامه قنادی از لوازم قنادی بگیرین برا این مقدار نیم کیلو کافیه بذارین بیرون یخش اب شه در حد بستنی اب شده بعد با همزن برقی حدودا ده دقیقه هم بزنین اماده اس

خدایا خودت مواظبش باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نون خامه اي درست ميكنم عالي ميشه

اما اگه كسي خواست با اين دستور درست كنه يه جاي كارش ايراد داره، اونجايي كه بايد خميرش رو داغ زد( يه اصطلاحه) كه بايد با حرارت ملايم ٤تا ٥ دقيقه با قاشق چوبي حسابي زير و روش كني

البته من دو سه بار با دستوراي مختلف درست كردم و خراب شد تا اينكه فهميدم نكته اش توي همون ٤/٥ دقيقه داغ زدنشه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
منم رولت شکلاتیشو پختم عالی میشه

اره واقعا اموزشش بی نظیره

خامه چ مارکی استفاده میکنی عزیزم ؟

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
من نون خامه ایی دوست ندارم ولی پدرشوهر عاشقشه اومدم بگم مشهدیها به نون خامه ایی میگن نارنجک خخخخخ &n ...

ما شیرازیها هم میگیم خامه نارنجکی

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

خیلی عالیه ممنون بابت دستور 

بی زحمت تهیه خامه رو هم بگو 

اگر از پودر خامه بلدی استفاده کنی طرز تهیه اش رو برام بگو 

لطفا اگه قلبا راضی هستید برای شفای دخترم و حل شدن مشکلم ی صلوات مهمونم گنید.
اره خامه قنادی از لوازم قنادی بگیرین برا این مقدار نیم کیلو کافیه بذارین بیرون یخش اب شه در حد بستن ...

عزیزم منم چندباردرست مردم عربارپفش خوابید یاتوش خمیربودخیلی ناراحتم دوسدارمم درست کنم فرو خاموش کردم درسش بازنکردم یهودیدم پفش خوابیدسریع

برای خوب شدن حالموزندگیم لطفایه صلوات بفرستین  
اره واقعا اموزشش بی نظیره خامه چ مارکی استفاده میکنی عزیزم ؟

مارك كولاك خيلي خوبه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
منم نون خامه اي درست ميكنم عالي ميشه اما اگه كسي خواست با اين دستور درست كنه يه جاي كارش ايراد داره ...

میشه اگه حوصله دارین از اولش توضیح بدین چیکار میکنین؟

هیچوقت...هیچوقت...هیچوقت...یکی را با همه ی وجودت دوست نداشته باش. یک تکه از خودت را نگه دار برای روزهایی که هیچکس را بجز خودت نداری
عزیزم منم چندباردرست مردم عربارپفش خوابید یاتوش خمیربودخیلی ناراحتم دوسدارمم درست کنم فرو خاموش کردم ...

بذارین کامل تو فر خشک بشه بعد که از فر بیرون میارین تهشو سوراخ کنین که بخارش ازش خارج شه خمیر نشه نون

اون یکم پفی که کم میشه تا حدی طبیعیه

خدایا خودت مواظبش باش
مارکای مختلف استفاده کردم که بهترینش کاله بوده خوشمزه تر از بقیه اس

کولاک رو یه بار امتحان کن خوشمزه اس

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا