میشه اگه حوصله دارین از اولش توضیح بدین چیکار میکنین؟
دقيقا همين دستوره با همون مقدار موادي كه نوشته شده،،، فقط اونجايي كه آردو ميريزي تو آب، نوشته فقط چند لحظه، كه من اون قسمتو ٤ تا ٥ دقيقه ادامه ميدم
حرارتشم ، ٢٠ دقيقه اول رو ٢٠٠ درجه و ٢٠ دقيقه بعدي رو حرارتو ميزارم رو ١٨٠ درجه
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه سوال چرا موقع اضافه کردن آرد به آب و کره و ... آرد زود گرد میشه اما داخلش آرد های کوچیک گوله شدست و بعد از اضافه کردن تخمرغ بازم همونجوری من با همین روش مو به مو انجام میدم نمیدونم چرا اینجوری میشه . میشه کمکم کنید
یه سوال چرا موقع اضافه کردن آرد به آب و کره و ... آرد زود گرد میشه اما داخلش آرد های کوچیک گوله شدست ...
آرد اول قشنگ چند بار الک کن که توش گلوله نباشه بعد وقتی به آب و کره اضافه میکنه سرعت عمل هم زدنت باید خیلی زیاد باشه چند دقیقه تند تند هم بزنی همه ی گلوله های آرد قشنگ باز میشه و یه دست میشه بافتش