2777
2789
خیلی عالیه ممنون بابت دستور  بی زحمت تهیه خامه رو هم بگو  اگر از پودر خامه بلدی استفاده ...

من از خامه قنادی استفاده میکنم 

پودر خامه و اینا به نظرم خوشمزه نیست

از لوازم قنادی خامه بگیرین بذارین تو دمای هوا تا اب شه مثه بستنی اب شده بعد با همزن ده دقیقه ای هم بزنین اماده اس

خدایا خودت مواظبش باش
میشه اگه حوصله دارین از اولش توضیح بدین چیکار میکنین؟

دقيقا همين دستوره با همون مقدار موادي كه نوشته شده،،، فقط اونجايي كه آردو ميريزي تو آب، نوشته فقط چند لحظه، كه من اون قسمتو ٤ تا ٥ دقيقه ادامه ميدم

حرارتشم ، ٢٠ دقيقه اول رو ٢٠٠ درجه و ٢٠ دقيقه بعدي رو حرارتو ميزارم رو ١٨٠ درجه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از خامه قنادی استفاده میکنم  پودر خامه و اینا به نظرم خوشمزه نیست از لوازم قنادی خامه بگیر ...

ممنونم باشه حتما

لطفا اگه قلبا راضی هستید برای شفای دخترم و حل شدن مشکلم ی صلوات مهمونم گنید.
دقيقا همين دستوره با همون مقدار موادي كه نوشته شده،،، فقط اونجايي كه آردو ميريزي تو آب، نوشته فقط چن ...

مرسی عزیزم

هیچوقت...هیچوقت...هیچوقت...یکی را با همه ی وجودت دوست نداشته باش. یک تکه از خودت را نگه دار برای روزهایی که هیچکس را بجز خودت نداری
بذارین کامل تو فر خشک بشه بعد که از فر بیرون میارین تهشو سوراخ کنین که بخارش ازش خارج شه خمیر نشه نو ...

عزیزم خب بمونه تو فرعرق میکنه خمیرمیشه

برای خوب شدن حالموزندگیم لطفایه صلوات بفرستین  
عزیزم خب بمونه تو فرعرق میکنه خمیرمیشه

منظورم اینه تا زمانی که خشک نشده رویه ی نون از فر بیرون نیارین بذارین پختش کامل بشه 😁 بد نوشتم

خدایا خودت مواظبش باش

یه سوال چرا موقع اضافه کردن آرد به آب و کره و ... آرد زود گرد میشه اما داخلش آرد های کوچیک گوله شدست و بعد از اضافه کردن تخمرغ بازم همونجوری من با همین روش مو به مو انجام میدم نمیدونم چرا اینجوری میشه . میشه کمکم کنید 

یه سوال چرا موقع اضافه کردن آرد به آب و کره و ... آرد زود گرد میشه اما داخلش آرد های کوچیک گوله شدست ...

آرد اول قشنگ چند بار الک کن که توش گلوله نباشه بعد وقتی به آب و کره اضافه میکنه سرعت عمل هم زدنت باید خیلی زیاد باشه چند دقیقه تند تند هم بزنی همه ی گلوله های آرد قشنگ باز میشه و یه دست میشه بافتش

خدایا خودت مواظبش باش
میشه دستور پخت رولت را به ما هم بگیید البته اگه خودتون بخوایید

دستورش طولانیه گلم سرچ کنین سوئیس رول شکلاتی آشپزخونه کوچک من قشنگ مرحله به مرحله توضیح دادن فقط باید فیلتتر شکن داشته باشین تا عکسا براتون باز بشه

خدایا خودت مواظبش باش