2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم نون خامه اي درست ميكنم عالي ميشه اما اگه كسي خواست با اين دستور درست كنه يه جاي كارش ايراد داره ...

منم درست میکنم عالی میشه فقط سوالم اینه ک چرا موادم یکم شب میشه از قیف میریزه بیرون.در صورتیکه تخم مرغ چهارمو کامل نمیریزم یه قلشقشو میریزم.

آرد اول قشنگ چند بار الک کن که توش گلوله نباشه بعد وقتی به آب و کره اضافه میکنه سرعت عمل هم زدنت بای ...

منم درست میکنم عالی و ترد پفکی میشه فقط یه مشکلی دارم با این دستور موادم شل شد از قیف میریخت .ولی بعد پخت عالییییی شد ولی سوالم اینه چرا شل شد .در صورتیکه تخم مرغ چهارمی رو کامل نریختم و یک قاشق ازش ریختم

منم درست میکنم عالی و ترد پفکی میشه فقط یه مشکلی دارم با این دستور موادم شل شد از قیف میریخت .ولی بع ...

میتونی کمتر بریزی تخم مرغتو نه خیلی شل باید راحت از قیفت بیرون بیاد و شکل ماسوره رو به خودش بگیره

خدایا خودت مواظبش باش

منم درست کردم، همیشه خیلی خوب درمیاد. چون خودمون خامه دوست نداریم، همیشه فرنی با شکر کم و آب و نشاسته و گلاب درست میکنم، یکجورایی کرم درست میکنم و داخل نون میریزم. اصلا میتونین این نون رو درست کنین و با کشک بادمجون و الویه و هرچیزی پر کنین، چون اصلا شیرین نیست.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.