2777
2789
عنوان

تو شهر غریب تنها از خونه زدم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1815 بازدید | 90 پست
آره عزیزم مشکلم این بود که عقل نداشتم با این آدم دیوونه ازدواج کردمسایر موارد همه جوره ازش سرم، مدرک ...

وقتی اینهمه مزایا داری خودت چرا موندی باکسی که خونه ای که توش هم پولش رو شما دادین بعد بهتون بگه ...... خیابونی 

اگر برگردی وباهاش ادامه بدی که بدترازاینا بهت میگه وسرت میاره

منظورش از کم بودن پول کارمندی چی بود؟؟؟عجب مرد بی بیشرفی

شغل من دولتیه یه جای خوب تازه استخدام شدم

چشم نداره ببینه داره آتیش میگیره

من اصلا سابقه کار نداشتم حقوقم معمولیه، خودم خیلی راضیم

چون حسودی میکنه همش حقوقمو مسخره‌ میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهمت بی اساس و مدرک پشیزی نمیارزه دست بکشین از این ترسای بی ارزش که فقط مردا رو پررو میکنه

عزیزم دادگاه نرفتی ببینی با زنا چه رفتاری میکنن 

انگار با قوانین ایران آشنا نیستی 

همین که زن از خونه میزنه بیرون مرده فوری بدو بدو میره عدم تمکین میزنه هزارتا تهمت هم میزنه ، خب اونام میگن راس میگه دیگه اگه ریگی به کفش زنه نبود نمیزد بیرون 

همه ی اون حرفایی که قاضی ها میزنن همش کشکه همشون رشوه خور هستن ، دخترخالم تو زندگی انقد زجر کشید تا خودش رفت درخواست طلاق داد شوهرش الان پنج ساله میگه طلاقت نمیدم که نمیدم خودشم حکم ازدواج مجدد گرفته ازدواج کرده دوماهه بچش دنیا اومده ، تو دادگاه میگن دلیل منطقی نداری برو بشین سرجات 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
این باید شوهر میکرد نه اینکه زن بگیره

بله با چیزایی که پدرش یادش داده

بهم میگه بابام بهم یاد داده خودمو ارزون نفروشم

چرا؟ چون ازش محبت و توجه خواستم

میگه وظیفه مرد نیست این کارا و هر کاری بکنم ازین به بعد منتشو سرت میذارم تا بفهمی اینا وظیفه نیست لطفه

اونیکه بخواد تهمت بزنه میزنهمثلا من خونه نیستم میره خونه ی دوس پسرشدوس پسرش میره سرکار دنبالشحرف مفت ...

دقیقا 

اونم تو این مملکت که زنا شدن خار چشم قاضی ها 

خدا شاهده دخترخالم رفت درخواست طلاق داد شوهره پنج ساله طلاق نمیده خودشم حکم ازدواج مجدد گرفته دوماهه بچش دنیا اومده ولی دخترخالم آواره شده 

از دور خیلی راحته وقتی میری جلو قاضی میشینی میگه باید با سر بریده شده بیای تا شاید حکم طلاقتو بدیم 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
خاک تو سرش اون پول قراره بیاد تو زندگیه خودش😑

بخدا یه قرون به من نمیده، همه‌ی خرجامو خودم میکنم میحتاج خونه رو عموماً من میخرم

انتظار داره حقوقم که واریز میشه مستقیم بزنم به حساب اون بره خرج باباش و کارای خودش بکنه 

خانواده مرد سالار وبی‌فرهنگ

دقیقا

چون مادر پدر من به هم احترام میذارن و پدرم مادرمو کتک نمیزده به من میگه بابای تو فقط یه ابزاره برای رفع نیازهای مالیتون

فکر میکنه مرد اگه کتک نزنه مرد نیست