2777
2789
عنوان

تو شهر غریب تنها از خونه زدم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 2132 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم دیگه چی راضیش میکنهعشق، محبت، احترام و وصلت با یه خونواده خوب، پول،ماشین، خونه هیچی سیرش نکر ...

پدرش چرا خوشبختی پسرشو نمیخواد🤦🏻‍♀️

مادرشوهر اذیت کنه شنیده بودیم ولی پدرشوهر نه

یه کم بیرون باش یه هوایی عوض کن برو خونه. جایی نداری بیرون نمون. اون بره گم شه. شما ترک خونه نکن وقت ...

همیشه همینطوره من میمونم اون قهر میکنه میره

به والله علی قسم تو یه سال زندگی حداقل ۲۰۰بار قهر کرده از خونه رفته، بخدا اغراق نمیکنم، حتی تو یه روز سه بار رفته، حتی شده قهر کنه شب هم نیاد و تنهام بذاره

دیگه خسته شدم حرفای این دفعه‌اش خیلی سنگین بود دیگه بعد اون حرفا طاقت دیدن ناز کردنشو نداشتم

نمیدونم خر بودم کم سن و نفهم بودمالبته خیلی سعی کرد تا دلمو بدست بیاره الانشو نبیندو سال دنبالم بودق ...

به آدم دروغگو که یه روده راست تو شکمش نیست رحم نکن 

عادت کرده هرچی به دهنش میاد بگه هرکاری دلش میخواد بکنه وهزاربار هم زده پس پدرتون باید با صاحب خونه صحبت کنه قرارداد فسخ کنه یا به اسمت بنویس یا پدرتون،با اردنگی بندازش پیش باباش

عزیزم تصمیمت بگیر میخای بمونی باهاش یا نه

دلم میخواست ولی اصلا نمیذاره

هیچ حرمتی نذاشت بمونه همش دنبال آشوب و دعواست و غدبازی در میاره حتی حاضر نیست دست بزنشو کنار بذاره

چیکار کنم:(

نمیشه دیگه

نشد

من تماااام تلاشمو کردم بخدا خودمو کشتم زندگیمو حفظ کنم

آخرشم به من میگن مطلقه و برچسب میخورم...

همیشه همینطوره من میمونم اون قهر میکنه میرهبه والله علی قسم تو یه سال زندگی حداقل ۲۰۰بار قهر کرده از ...

اه اه. مرده قهر قهرو خیلی بده. زجره. سر پوزش بزن مدام. ولی شما خونه رو ترک نکن. بذار اون پرنسس قهر کنه بره پیش ماما و پاپاش. شهر خطرناکه. گرگ زیاده

پاشو برو خونت ..اون نمیتونه تو رو از خونه بیرون کنه خواست اینکارو کنه .سریع زنگ بزن پلیس +۱۰صورتحلسه کنه .بعدا نمونه بگه ناشزه س و خرابه و معلوم نیست کدوم گوری بوده .‌موندن تو بیرون به معنی تایید حرفشه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

دلم میخواست ولی اصلا نمیذارههیچ حرمتی نذاشت بمونه همش دنبال آشوب و دعواست و غدبازی در میاره حتی حاضر ...

دوست بودید یا سنتی؟

برید مشاوره یا یه مدت مشاوره آنلاین خودت بگیر مثل همکده و اینا 

بنظرم راهش اینه از پدرش اینا دورش کنی بکشی سمت خودت 

بازم تلاشنو کن عزیزم ولی تصمیم قطعی تو بگیر انشالله موفق باشی ❤️ 

خدایا شکرت♥️♥️♥️
دلم میخواست ولی اصلا نمیذارههیچ حرمتی نذاشت بمونه همش دنبال آشوب و دعواست و غدبازی در میاره حتی حاضر ...

طلاق دیگه تابو نیست که شما تابوشکن باشین از شما که یه کارمندان بعید این حرفا !!!!!

کتک بخوری بهتره یا مهرطلاق؟؟؟

اگه کس وکاری دارین ببرنش با گونی یه کتک درست حسابی مهمونش کنن دیگه از این غلطا نمیکنه

دوست بودید یا سنتی؟برید مشاوره یا یه مدت مشاوره آنلاین خودت بگیر مثل همکده و اینا بنظرم راهش اینه از ...

دو سال دنبالم بود سعی میکرد توجهمو جلب کنه بعدش یه سال دوست بودیم

ما همچین خونواده‌ای رو به صورت سنتی هرگز به خونمون به عنوان خواستگار راه نمیدادیم

خیلیییی سعی کردم التماسشو کردم بریم مشاوره حتی گفتم خودم هزینشو میدم، گفت تو ارزش نداری بخاطرت برم مشاوره احساسات تو اصلا برام مهم نیستن مشکل داری برو

پدرشو میپرسه، دینش آیینش پدرشه، نعوذبالله خداش پدرشه

اصلا نمیشه دورش کرد

پدرش بدجور تحت کنترلش داره، عروسک خیمه شب بازی پدرشه