2777
2789
عنوان

سی سالم پر شده اصلن نمیتونم به خاستگار هایی که میان حتی فکر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم یکیو میشناسم میتونه بهت کمک کنه

سلام در چه حیطه ای؟

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

سلام گلم دقیقا وضعیت شما را داشتم رفتم پیش یه مشاور خوب و به خودشناسی رسیدم تا ازدواج کردم

منم مشاور کم نرفتم

حتی روانپزشک رفتم و دارو تجویز کرد اما من استفاده نمیکنم

میگم چرا خودم این قدرتو نداشته باشم برطرف کنم

شما چه کارایی کردین تیتر وار میگین

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

نماز جعفر طیار بخون حزر امام جواد بنویس انشالله بخت خوبی نصیبت بشه به زودی

خودم بنویسم؟

نماز جعفر هم یه مدت میخوندم جمعه ها

حالا کسی بهم گفته صبحا بعد نماز صب بخون

من نماز صبحشم خواب میمونم

ممنون عزیز جان

منم مشاور کم نرفتمحتی روانپزشک رفتم و دارو تجویز کرد اما من استفاده نمیکنممیگم چرا خودم این قدرتو ند ...

سلام گلم من روی خودم و روحیاتم کار کردم مثلا خیلی حساس بودم و دنبال ادم کامل بودم خودمو ارزیابی کردم و عیوب و ویژگی های خودم را درنظر گرفتم و کمال‌گرایی را تا حدی کنترل کردم با کیس ازدواج پیش مشاور رفتم و تست شخصیت گرفت ازمون و دوران آشنایی هم در ادامه داشتیم و خداروشکر با توکل به خدا به خیر گذشت 

سلام گلم من روی خودم و روحیاتم کار کردم مثلا خیلی حساس بودم و دنبال ادم کامل بودم خودمو ارزیابی کردم ...

الان احساس رضایت داری؟

من واقن وایب و قد و ظاهرش در درجه اول برام مهمه طرز حرف زدنش رفتار اجتماعیش رفتارش با من که نه خسته کننده باشه نه زیادی از حد توجه و....

اره عزیزم اول نماز حزرو بخون بعد هر وقت حوصلشو داشتی با وضو حزرو بنویس

اینم امتحان میکنم

ممنون حالت دلت عالی