2777
2789

باورم نمیشه کی شد ۳۰ سالم خیلی عدد سنگین و زیادیه

ولی همیشه دوست داشتم ازدواج کنم و برم سر خونه زندگی خودم

به خاستگارایی میان فکر میکنم همین اخری اصللنن حتی بهترین لحظه ها رو تصور میکنم برام قشنگ نیست

چند بارم به همشون فرصت رفت امد دادم انگار نمیشه هیچ جوره

یه مانعی حس میکنم 

چیکار کنم هم وطن های عزیز

الهی حاجتتون روا بشه کمکم کنید راهی چیزی

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همیشه میگم سنم برسه به ۳۰‌میلی له ازدواج دیگ ندارم

من خیلی هنوزم دوست دارم 

ولی کسی باشه حدقل به دلم باشه نه کسی که بزور باید بهش فکر کنم 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

اگر دوست داری ازدواج کنی قرآن بخون به شهدا توسل کن

رفتم سر خاک سجاد زبرجدی که خیلی مجربه و علی حاتمی که مخصوص ازدواج هر نوع دعا و نذری ام انجام دادم خاستگارم کم نداشتم یا به دلم نمیشینن و بدم میاد ازشون یا جور نمیشه از سمت اونا کنسل میشه

این اخریه خیلی سمجه ولی چون از ظاهرش خوشم نمیاد و انگار بدمم میاد ای خدااا عذاب شده برام 

ایشالا میاد اونی ک به دل بشینه

مثلن اومد ولی شرط و شروط گذاشت که مهریه بالا قبول نمیکنم و فلان بیسار منم باز از رفتارش خوشم نیومد 

اصلن هیچ جوره نمیشه انگار

من دوست ندارمحس میکنم اون زمان هیچ شوقی ندارم

همه چی به وقتش

البته تصمیم های مهم رو ادم باید با چشم باز تر بگیرع