2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر نظرات دردناکه. زنها هیچ درکی از سختی مردها ندارن.

بی خود شلوغش نکنید مرد اگه زن داری بلد باشه هم به کارش میرسه هم به زنش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
افرین دقیقا نمیگم همشون اما خیلیاشون میتونن زن و بفهمن اما خودشون و میزنن به نفهمی

برای بقیه زنا خیلی خوب میفهمن به زن خودشون که میرسن میشن نفهم

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

والا همسر من صبح ساعت 5میره تا 9 شب خدا شاهده بعظی وقتا وسط حرف زدنمون خوابش می‌بره اما هیچ وقت برای ...

اینا فکر میکنن با 12 ساعت کار کردن شاخ قول رو میشکونن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

هم شما حق دارید، هم همسرتون. متاسفانه شرایط اقتصادی باعث شده اعضای خانواده خیلی کم همدیگه رو ببینن.

من نمیدونم منظور و توقع همسرتون از توجه چیه. ولی چند تا جمله محبت آمیز واقعا وقت گیر نیست. همون دستت دردنکنه که برای چای آوردنش میگید رو با جملات عاشقانه تر بگید. سر کار وقت ناهار یه پیام محبت آمیز بفرستید براش.

این نظر زنهاست.مردها هم میگن خیلی برای خانواده شون از خودگذشتگی میکنن.شما زنها فقط خودتون رو میبینید ...

ما بی منطق نیستیم شما آقایون پیچیده ترین موجودات روی زمین هستید که ماخانما هر طور بخوایم رفتار کنیم بازم نمیدونیم توی مغز آقایون چی میگذره،؟ فقط کوه غرور بدون احساس

منافاتی ندارهمحبت کنیدسرکار بودین دیگه،باغچه که بیل نزدین

سرکار رفتن از باغچه بیل زدن هم بدتره‌ 

قسم میخورم حتی ۲ ساعت نمیتونی تو کارخونه کار کنی که اینجوری نظر میدی 

مرد هم انسانه هر چقدر هم قوی باشه باز انسانه و خسته میشه

عاشق نیویورک 🙂🍁یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

والا همسر من صبح ساعت 5میره تا 9 شب خدا شاهده بعظی وقتا وسط حرف زدنمون خوابش می‌بره اما هیچ وقت برای ...

کاش نمیگفتی اینو عزیزم ناخواسته از ته قلبم حسرت خوردم😭😭😭😭 انشاالله خوشبختیتون پایدار باشه❤️🥺

آدم‌ها به سه شکل وارد زندگیمون میشن : برای یک عمر ، برای یک فصل ، برای یک درس...

حالا شما که اینقدر زحمت میکشی یکمم وقت بزار محبت کن . زندگیتون سیرینتر میشه.

من شخصا سرکار میرم از راه میام شوهرم هییچ درکی از خستگی من نداره خیلی راحت هم سرم داد میزنه توهین میکنه. 

میدونی چیه بعضی از شما مردا وقتی خیلی بهتون بها میدن هار میشین چیزی که شوهر من هست کار خونه با خودمه سرکار میرم نصف حقوقم تو زندگیه با نصفش هزینه های شخصیمو‌میدم دست آخر همیشه میگه برو‌خ‌ونه بابات تو‌که نصف حقوقتو‌برمیداری