2777
2789
عنوان

من دیگه دارم دیوونه میشم و به مرز جنون میرسم از دست درس و مشق بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 98 پست
درس زمان ما چی بوده همه از دم یه مشت بی‌سواد با مدارک از دانشگاه یاقوز آباد خیلی هم پیشرفت نکردیم وا ...

نه والا خیلی از دوستای همکلاسی و هم مدرسه ای من شغلای خیلی خوب دارن دکتر وکیل مهندس و معلم ... 

تعدادقابل توجهی مهاجرت کردن 

اتفاقا خیلی با سواد بودیم بارمون هم به دوش خانواده نبود 

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که رد دادم رسما باور دارم که هیچی ازش درنمیاد انقدر ناامید شدم 🫤

ببین نمیدونم درنا شریفی رو میشناسی یا نه من خیلی قبولش دارم توی تربیت فرزند ، میگه اگر بچه از متوسط به بالا باشه خوبه نه اینکه به خودش بگی ولی توی ذهن خودت این مسأله رو بولد نکن من دیگه دارم به این فکر میکنم بچه م هوشش به باباش رفته

شوهر من توی درس به شدت خنگه دانشگاه هم یه کاردانی رو چهار سال طول داده آخر با معدل دوازده فقط بهش لطف کردن پاسش کردن 

ولی هوش های دیگه ش خوبه کار بلده و فکر اقتصادیش کار می‌کنه 

تهش اینه که توی درس به جای خاصی نرسن عیب نداره ذهنت رو آشفته نکن 

اینا رو دلم میخواد یکی به خودم هر روز بگه و یادآوری کنه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

نه والا خیلی از دوستای همکلاسی و هم مدرسه ای من شغلای خیلی خوب دارن دکتر وکیل مهندس و معلم ... تعداد ...

از نظرمن  معلم و وکیل و مهندس خیلی خاص نیست چون از یک دانشگاه معمولی هم میشه به این شغل‌ها رسید اگر طرف دانشگاه‌های تاپ تهران درس بخونه یا پزشک باشه یا مهاجرت کرده باشه با رشته‌های تاپ اون موقع میشه گفت معلم کارشو درست انجام داده وگرنه اطراف من هرچی که می‌بینم درب و داغون از دست معلمای دهه قدیم

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
چقدر زود پیش رفته الان باید تازه ب رو تموم کرده باشن

منم دقیقا حرفم اینه...

این همه عجله ش واسه چیه...

هر روز میگن فقط پول بیاریم.. پول بدید.. جشن داریم‌. به غیر از جشن هایی که مادرا برای هر نشانه دارن میگیرن

از نظرمن معلم و وکیل و مهندس خیلی خاص نیست چون از یک دانشگاه معمولی هم میشه به این شغل‌ها رسید اگر ...

😐😐😐 اوکی درست میگی

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

منم دقیقا حرفم اینه...این همه عجله ش واسه چیه...هر روز میگن فقط پول بیاریم.. پول بدید.. جشن داریم‌. ...

ببین اتفاقا این عجله خوبه بخاطر اینه که زودتر وارد ترکیب ها بشن ، آموزش ۴۰ درصد هست اونی که باعث میشه بچه واقعا آخر سال با سواد بشه و بتونه بخونه بنویسه تمرینه اینکه زود از نشانه ها میگذره بخاطر اینه که بچه هی با ترکیب کردن بتونه یه نشانه توی کلمات مختلف ببینه و براش جا بیفته 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

وای منم الان خبرش رو دیدم ، کلا تو شوکم 😐😐😐

ولی واقعا خیلی آلوده اس 

ادم نمیتونه نفس بکشه

درخواست دوستی ممنوع...کاربر قدیمی هستم ....لطفا برام دعا کنید مهربونا 😍🙏همتوووون و خیلی دوست دارم😘

وای ارررره دیدی کارمون بدتر شد😂

وای ارررره 

من دخترم تو خونه حوصله اش سر میره 

مدرسه بهش خوش میگذره 

ظهر خواب بودم بیدارم میکنه میگه بیا تو صدا ضبط کن من باید روخوانی کنم خانم ویس میخواد 🤕🤦‍♀️

درخواست دوستی ممنوع...کاربر قدیمی هستم ....لطفا برام دعا کنید مهربونا 😍🙏همتوووون و خیلی دوست دارم😘