2777
2789
عنوان

هنوز هست دختری بیست ساله موی صورت داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم صورتمو برنمیدارم چون درد داره با تیغ و ژیلت بیشتر میشه موم و...هم درد داره

فقط سیبیل بند میندازم اونو با بدبختی

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

من دیگه شدم ۲۱ سال خانواده اجازه نمیدن صورت اصلاح کنم وسط ابرو هامو بگیرم ابرو هام پیوندی هستن🤮حالم ...

یواشکی بردار اول ازهرکدومش فقط دوتا یه هفته بعدش ۴تا چششو ن عادت کنه

تو ارزش نچرال بودنو نمیدونی

اخه واقعا صورتم مشکل داره دماغم درازه بچه‌ها مسخره ام میکنن همه عمل کردن من اجازه ندارم البته پول عمل رو هم نداریم 

بخاطر همین منی که اصلا نمیخوام هنوز ازدواج کنم دوس دارم شوهر کنم تا آزاد بشم برم به آرزوهام برسم

[QUOTE=400843350]یواشکی بردار اول ازهرکدومش فقط دوتا یه هفته بعدش ۴تا چششو 

عزیزم نمیزارن وقتی از دانشگاه میرم خونه شهرمون میان تو صورتم دقیق میشن ببینم دست زدم به صورتم یا نه آرایش ممنوعه خداروشکر گذاشتن همین دانشگاه هم بیام 

خدا نادرم رو لعنت کنه اگه اون طلاق نمی‌گرفت الان منم مثل بقیه بودم پیش خانواده اشون خواهر برادر داشتن ولی من 🖤