2777
2789

بیست سالمه ابرو هامو وسطش رو یواشکی برمیدارم 

رو صورتم خیلی مو معلوم نیست یکم کنار گوش هامو زدم چون مامانم نمبزاره الان خیلی درومده زیاد تر شده سیبیل هامو نمبزاشت بزنم خاله ام سیبیل بند انداخت ازون موقع رفت تیغ مخصوص صورت خرید برام میزنم سیبیل هامو 

الان موهای صورتم معلوم نیست فقط یکم طرف پیشونیم معلوم هست به مامانم گفتم بزنم گفت نه از یه طرف نمیخوام بزنم مثل کنار گوشم زیاد نشه از یه طرف دیگه لج کردم می‌خوام بزنم 

شما بگین کم هست معلوم نیست بزنم یا نه 

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیگه شدم ۲۱ سال خانواده اجازه نمیدن صورت اصلاح کنم وسط ابرو هامو بگیرم ابرو هام پیوندی هستن🤮حالم از چهره ام بهم میخوره دماغم درازه نمیزارن عملش کنم میگن ازدواج کن خوب من دلم میخواد تو مجردی از چهره ام لذت ببرم شاید من ۲۰ سال ازدواج نکردم این صورتم باید اینطوری باشه 😞😓

دیگه خانواده آدم اختیار پشم های آدمو هم دارن🙄

برای من هم روی پشمام تعصب دارن🤣🤣🤣🤣😵‍💫😵‍💫😵‍💫

ولی یواشکی زدم رفت🤣😂😂

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

من دیگه شدم ۲۱ سال خانواده اجازه نمیدن صورت اصلاح کنم وسط ابرو هامو بگیرم ابرو هام پیوندی هستن🤮حالم ...

نمیخوام گمراهت کنم،اما بهترین راه اینه ابروت رو یواشکی برداری تاتوی عمل انجام شده قرار بگیرن😄🫤🫤🫤😅

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

من چند ماهه ابرو و صورتم دست نزدم 

البته مو‌ زیادی هم نداره

وقتی راهنمایی بودم چقدر ذوق داشتم و آرزوم بود ابروهام و مو‌صورتم بگیرم ولی الان علاقه ندارم 🙁

هرچیزی به وقتش واقعا ارزش داره 

وقتی با یک زن یا مرد خیانتکار بد حرف میزنم نگو قضاوت نکن سرت میاد، خیانت اشتباه نیست یک انتخاب است آدم با ذات درست هم این انتخاب رو نمیکنه !!

برای من هم روی پشمام تعصب دارن🤣🤣🤣🤣😵‍💫😵‍💫😵‍💫ولی یواشکی زدم رفت🤣😂😂

دمت گرم بابا

ولشون کن اینا رو با این عقایدشون😂

در ره دل، چه لطیف‌ست سفر! هیچ مگو...💚🌱کانالم✨https://t.me/shabgardetanhaei