2777
2789
عنوان

یک هفته نشده برگشتم با همسرم پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 52 پست
منظور رو متوجه نمیشید نصف حقوقش بابت بدهی رفته پول که نریخته که این کاری نداره پول از کجا میاد حقوقش ...

بالا آورده را دوباره قورت دادی 

اگر خوب بود ک جدا نمیشدی 

فک کردی عوض شد

ن عزیزم همونیه ک هست بدترم میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مرد زبون نفهمه ازش خسته شدم خیلی پرروعه وایساد تو روم گفت میخواستم یهسب باهات بخوابم و تموم. باو ...

کار خوبی کردی برگشتی...

تو زندگی همه متاهل ها سختی و مشکلات هست...

اتفاقا اونایی که پولدار تر هستن معمولاً زودتر طلاق میگیرن و کم تر با هم می‌سازن...

آمار طلاق تو شهرهای مرفه و مناطق پولدار نشین شهرها بیشتره؛

به همسرت بدون داد و دعوا با محبت و احترام تذکر بده تا تو ذهنش فرو بره ،

از نظر روانشناسی وقتی با دعوا حرفی رو بزنی طرف مقابل میخواد فقط دفاع کنه از خودش ولی اگر با محبت و احترام تذکر بدی اون تو ذهن و روان اش فرو میره،

جلوی بچه ات با شوهرت بحث نکن

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

خخب اخه با پولی که نیست بریز و بپاش میکنه من باید برم رو اسنپ و هر کاری کنم جبران نداری ایشون رو بکن ...

عزیزم ببخشید ی سوال دارم اسنپ برا خانم درامدش خوبه؟چون منم میخوام این کارو شروع کنم ..و شما اسنپ باتوان هستی یا معمولی..ممنونم 

خخب اخه با پولی که نیست بریز و بپاش میکنه من باید برم رو اسنپ و هر کاری کنم جبران نداری ایشون رو بکن ...

عزیزم دلش به شما گرمه میدونه به هر طریقی پول در میارید نمیذارید کمبودی داشته باشید.... 

خیلی سخته.  شوهر همسایه من هم بی خیال بود پدر زنش درومده بود.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

منظور رو متوجه نمیشید نصف حقوقش بابت بدهی رفته پول که نریخته که این کاری نداره پول از کجا میاد حقوقش ...

سلام،عزیزم،یه ماه شما جبران کسری نکن،اصلا میگی اسنپی،اگه میتونی یه مدت نرو...بذار بفهمه ایشون کمک شما نباشه چقد لنگ میشه همه چی،تا شما جای خالی رو پر کنی همین آش هست و همین کاسه،ایشون با پیامد رفتارشون مواجه نمیشن در نتیجه لزومی برای تغییر حس نمیکنن،ولی تو این مدت رفتارت نرم و زنونه باشه،گارد گرفته نباشه،به روش نیار..ببین حتی مادر اگه هی اشتباه بچه رو به روش بیاره ،بچه ازش فاصله میگیره،ایشون که مرده،هر چی هم اشتباه کنه،اگه زنش اقتدارشو از بین ببره،دیگه انگیزه ای برای حفظ ظاهرش پیش زنش حتی نمیبینه 

عزیزم همسرت مثل یه بچس شما هم طوری رفتار میکنی باهاش که اون دلش نمیخواد بزرگ بشه و بپذیره مسئولیت زندگی رو 

شما همون روز که حقوق میریزن نیازهای اصلی خونه رو برآورده کن و اینکه لطفا حقوقت دو وار. خونه نکن بذار بدونه اگه کم بیارید حمایتی نداره 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

وای اینارو میخونم پشتم میلرزه شوهرمن مرد خوبیه خیانت نکرده تا حالا باهم تلاش کردیم ماشین خریده میره ...

میتونی کاری کنی خونه به نامت بزنه یا حداقل نصفش ؟ 

من خوشبختانه تجربه مستأجری نداشتم ولی می‌دونم خیلی سخته همش جا به جایی وسایلت خراب میشه می‌شکنه 

خونه خوبه به شرط اینکه تو هم سهیم باشی 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          
میتونی کاری کنی خونه به نامت بزنه یا حداقل نصفش ؟ من خوشبختانه تجربه مستأجری نداشتم ولی می‌دونم خیلی ...

میدونم نمیزنه کلا بهش بگمم بهش برمیخوره میگه مگه منو تو داشتیم که این حرفو زدی 

پنجمین اکانت 👻