2777
2789
عنوان

یک هفته نشده برگشتم با همسرم پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 21 پست
عزیزم به نظرم بیشتر شمایی که ساز ناکوک زندگیتون هستی.چقدر گیر می دی . از نوشته های خودت کاملا مشخصه ...

از بس دروغگوعه و گفت تغییر میکنع میبینم هر روز پول بالا این چیزا میده کلا رو واقعیشو نشونم داد امشب و باز دعوامون شد ناجور. 

راستش من ميخوام بگم مشكل شمايي

شما زيادي خسيسي و نگران شايد بدت بياد ولي ذهنت فقير و كارمندي هست كه هر لحظه داري هر چيزي رو حساب و كتاب ميكني

انقدر پول من و پول خودش و فلان نكن

مگه مسابقه س

يه مدت به حال خودش بذارش

هي هم از خانواده ت كمك نگير فك نكن لطف ميكني در واقع ميريني به مردونگي شوهرت

فوقش بخاري نذاري دو روز ديگه سرماميخوري ديگه هيچكس از سرماخوردگي نمرده

بذا احساس نياز كنه قبل اينكه بهش بگي

شما نقش مادرش رو داري ايفا ميكني و به شدت كنترلگري

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش من ميخوام بگم مشكل شماييشما زيادي خسيسي و نگران شايد بدت بياد ولي ذهنت فقير و كارمندي هست كه ه ...

اهان عجب بیاید یک روز باراین عتیقه زندگی کنید بعد تز بدین مگه زندگی الکیه من بچه کوچیک دارم بخاری نذارم؟ ماشینم پنچر میشه چیکار کنم نخیر خسیس نیستم این اقا 3 میلیکن از حقوقش مونده بود عقل نداره کاری نداره پول باید از کجا بیاد. 

اهان عجب بیاید یک روز باراین عتیقه زندگی کنید بعد تز بدین مگه زندگی الکیه من بچه کوچیک دارم بخاری نذ ...

پنجر شد بذار بمونه بعدا پنچريشو بگير يا همون درامدي كه داري رو بده برات پنچري بگيرن انقدر خانواده ت رو تو سرش نزن

خيلي زندگي رو سخت ميگيري

يكم وا بده شل كن اونوقت ميبيني خيلي بهتر ميشه اوضاع

شما ناظم نيستي كه هي تذكر بدي

هر كسي يه مدليه و اين اقا مدليه كه بالاخره شما انتخابش كردي

زندگيت رو زهر مار نكن

پولت تو جيبت باشه برا خودت خرج كن

بذا پولش تموم شه بذا قرض بگيره تو به جاي اون فك نكن لطفا

پنجر شد بذار بمونه بعدا پنچريشو بگير يا همون درامدي كه داري رو بده برات پنچري بگيرن انقدر خانواده ت ...

ووا مگه میشه برا خودم حرج میکنم شما با این زندگی نکردی ببینی من چی میگم این حقوقشو همشو بالا بدهی داد وقتیم کم میاره مشکل منه هیچ کاری نمیکنع بی مسئولیته وظیفه منه یه کاری بکنم پول جور کنم. 

ووا مگه میشه برا خودم حرج میکنم شما با این زندگی نکردی ببینی من چی میگم این حقوقشو همشو بالا بدهی دا ...

نه وظيفه ي تو نيست

لطف تو هست

يه مدت نكن ميگم كه شل كن ببين چطور بهتر ميشه اوضاع

بذا بدهي داشته باشه فوقش ميخواد بيافته زندان ديگه از اين بالاترم هست مگه؟

در عوض تو ميشي ادم خوبه كه گير نميدي و كار به كارش نداري

مردا از كنترلگري بدشون مياد

اينا رو بهت ميگم چون خودمم خيلي كنترل ميكردم بخصوص وقتي كه ماهي سيصد ميليون چك داشتيم دو برابر اون شيفت ميدادم پدرمو ميفرستادم برامون وام جور كنه وووو

بعد يه مدت كم اوردم بچه شير ميدادم و ١٧ تا ٢٤ ساعت شيفت وايميستادم باورت ميشه؟

شل كردم ديدم به تكاپو افتاد حساب و كتاب بلد نبود بهم گفت كمكم كن اين دفعه با خواهش و تمنا و كلي تشكر 

هر چي درمياورد بيشتر از نصفش رو نميدونست كجا خرج كرده الانم عوض نشده ولي بهم اعتماد كرده كه ظرف دو سال خونه خريديم بدون اينكه از كسي قرض بگيريم (خانواده ش مستاجرن)

ملت دارن وزارت كاري جتي كمتر به پرسنلشون حقوق ميدن همسر من پول يه كارمند رو بهشون ميده ميدونم كه كارش اشتباهه ولي بيخيال شدم بقيه دارن بهش ميگن

نه وظيفه ي تو نيستلطف تو هستيه مدت نكن ميگم كه شل كن ببين چطور بهتر ميشه اوضاعبذا بدهي داشته باشه فو ...

این مرد زبون نفهمه ازش خسته شدم خیلی پرروعه وایساد تو روم گفت میخواستم یهسب باهات بخوابم و تموم. باورم نمیشه دوباره اون روشو نشون داد.