2777
2789
عنوان

برم پیوی پسره(همکلاسیمه)❓

247 بازدید | 38 پست

ما ترم اولی هستیم وهممون ۱۸ ساله ایم

استادا میگن گروه بزنین هرکسی نماینده یه درسی میشه و گروه میزنه و عضو میکنه بچه هارو..تو کلاسمون ۳،۴تا پسر داریم و ۶ تا دختریم

امروز دوستم لینک گروه درسی ک نماینده ش بود رو پیوی یکی از پسرا فرستاد تا عضو شن اونم گفت چشم و بعد چند دقیقه همشون عضو شدن...

حالا منم نماینده یکی از درسا ام و میخوام لینک رو پیوی یکی از پسرا بفرستم ولی میگم نکنه فکر بدی کنن؟🥲

پیوی همون پسره ک دوستم براش لینکو فرستاد منم بفرستم؟؟؟اخه اون معقول تره نسبت ب بقیه شون و اون یکیا فک نکنم اصن اهمیتی بدن..

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

نماینده ای دیگه 

بفرست 

فکری نمیکنن 

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون گروه درسی بفرست بگو عضو شین

اره میخوام همین کارو کنم لینک رو میفرستم ولی بعدش نمیدونم چی بگم

سلام نکنم؟

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

آخه این چیه که فکر بد کنه 😑😑 واقعا این تفکرات همه فقط و فقط از نبود سیستم آموزشی درست و جدا بودن د ...

من خودم اگ یکی از پسرا بیاد و لینک گروه درسیمو بفرسته هیچوقت فکر بدی نمیکنم ولی خب تفکرات باهم فرق میکنن دیگ

نه خیر ترم اول همه رو جو میگیره فک میکنن خبریه

اونی که بخواد جو بگیرتش بچه هست بذار بگیرتش، بیشتر شما دخترا توی این افکارید انگار، دانشگاه جوش فرق داره با کوچه خیابون با این تفکرات وارد دانشگاه نشید، من ۷ سال دانشجو بودم تا اخر ترم با هر دختری مثل خواهر برادر گذشت، شما زیادی توی افکار نوجوانانه خودتونید و مثل حبیب توی لیسانسه ها فکر میکنید 😂🤦🏻‍♂️

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁