2777
2789
عنوان

پونصد هدیه برای اش دندونی خوبه

315 بازدید | 37 پست

بچه ها خواهر شوهرم برای بچش اش دندونی پخته بود یه کاسه برا ما هم فرستاده بود جشنی نگرفته بود یه کاسه داده بود به مادر شوهرم بده ما منم میخوام ۵۰۰ هدیه بدم میدونم ۵۰۰ کمه ولی اونا اهل هدیه دادن های بالا نیستن ما ۴ سال پیش هدیه خونه نوعی ۱ تومن به یع جعبه شیرینی بردیم اونا ۲ سال پیش برای جشن تولد پسرم که شام هم دادم ۲۰۰ هدیه آوردن به نظرتون باید ببرم خونشون یا صبر کنم اومد خونه مادر شوهرم بدم بهش؟با مادر شوهرم یه جا هستیم و این که اگه ببرم خونشون باید کنار اون چیز دیگه ای هم باید ببرم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش اومد بده بهش من ب داداشم میخوام دو هفته دیگه یه تومن بدم😂🪄برا قدم نو رسیده

والله من ۵۰۰ میدم خیلی کمه  هیچی نمیدن باهاش ولی خب خودشون اهل هدیه دادن نیستن خب جشنی هم نگرفته زورم میاد برا یه کاسه اش ۱ تومن بدم😂

والله من ۵۰۰ میدم خیلی کمه هیچی نمیدن باهاش ولی خب خودشون اهل هدیه دادن نیستن خب جشنی هم نگرفته زور ...

۵۰۰عالیه

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
ببین رسمتون چطوره بنظرم این طور که تعریف کردی خوبه همون ۵۰۰ بده

والله منم میگم ۵۰۰ کمه هیچی باهاش نمیدن ولی بحث همینه اونا بهمون هدیه خاصی ندادن الان جشنی هم نگرفته فقط یه کاسه اش فرستاده آدم زورش میاد برای یه کاسه اش یه تومن بده 😂به نظرتون ببرم خونشون ؟باید جعبه شیرینی هم بگیرم ببرم ؟

والله من ۵۰۰ میدم خیلی کمه هیچی نمیدن باهاش ولی خب خودشون اهل هدیه دادن نیستن خب جشنی هم نگرفته زور ...

دیگه ی آش داده پول نده 

تو کاسه ش ی نبات بزار 

آدمارو مثل خودشون رفتار کن

اخه کی کادو بچه ۲۰۰ میده😑😑

ک خواهرشوهرت داده 

همون نبات بسه😡😡

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

والله منم میگم ۵۰۰ کمه هیچی باهاش نمیدن ولی بحث همینه اونا بهمون هدیه خاصی ندادن الان جشنی هم نگرفته ...

نه بابا 

شیزینی چی

ظرف میبری بدی ۵۰۰تو یه پاکت بزار بده همین 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔