2777
2789
عنوان

پونصد هدیه برای اش دندونی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 37 پست
دیگه ی آش داده پول نده تو کاسه ش ی نبات بزار آدمارو مثل خودشون رفتار کناخه کی کادو بچه ۲۰۰ میده😑😑ک ...

همشون ۲۰۰ دادن همین الانش هم جشن بگیرم شام بدم نهایت ۳۰۰ میدن یعنی میشناسم دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم هیچی نمی‌دادم. یا مثلاً شعله زرد میپختم تو کاسش میریختم و بهش میدادم. یا مثلاً یه شیشه مربا ...

خب نمیشه آخه بقیع میدن این وسط من ندم ؟خب اش داده که هدیه بدیم وگرنه دلیلی نداشته برا ما بفرسته 

با هر کس مثل خودش شیرینی اینا نبری،هر چطور به تو و بچت احترام میزازن همون جور برو جلو

خب اونا همین جوری ارزش میدن ولی خب خجالت نمیکشن راحت هستن من خجالت میکشم حس میکنم بد 

ماکه اصلا رسم هدیه دادن برای دندونی نداریمچخبره بابا مردمویکسره توفشاربذاریقدم نورسیده هدیهدندونی هد ...

ما رسم داریم‌ معمولا  ولی خب من خودم بخاطر همین حرف هدیه اینا برای هیچ کدوم نپختم حال جشن گرفتن نداشتم خجالت کشیدم یه کاسه اش دندونی برای یکی بفرستم بگم هدیه بدید برا یه کاسه اش برا همین کلا نپختم

خب اونا همین جوری ارزش میدن ولی خب خجالت نمیکشن راحت هستن من خجالت میکشم حس میکنم بد

نه چرا حس بد بگیری 

اون زورش میاد هزینه کنه اونوقت تو حیفت نمیاد به پول شوهرت 

منم عین خودت بودم همیشه چند برابر جبران میکردم ولی دیدم نه عین خیالشون نیس و عوض نشدن منم قطع کردم 

مگه پول اونا طلاس اونوقت پول من از چوب پیدا شده ،الان با هر کی مثل خودشم 

زیاد بیاره زیاد میبرم،کم بیاره کم میبرم 

اینجوری ذهنمم آرومه