2777
2789
عنوان

اینکه پدر یا مادرت خیلی ظلم و بدی و کوتاهی در حقت کرده باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 27 پست
رفتار چی

انتقام بیشتر باعث آزار خود آدم میشه من این و فهمیدم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب و صمیمی رفتار میکنی؟

نه سرد یعنی از بچگی صمیمی نبودیم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

چطوری رفتار میکنید باشون

فقط خودم گاهی میرم بهشون سر میزنم خونه فامیلامونم دیگه نمیرم شوهرمم نمیذارم بره 

هر حرفی بزنن میگم از خودت که بهترم 

مثلاً مامانم میگه زشتی بدقیافه ای میگم از تو بهترم پوستت از وقتی یادم میاد شبیه پیرزنای ۱۰۰ ساله است ابروهاتو اندازه فرش کردی چشات اندازه عدسم نیستن 

یبار جلوی شوهرم گفت این زشته ارایش و بزک و دوزکش کردم انداختم به تو شوهرمم گفت من روزی که مریم رو دیدم و پسندیدم بدون آرایش بود 

عمر تو صرف فهموندن اشتباهات هیچکس نکن

باور کن همه می دونن چه کردن و چه می کنن

فقط با این ترفند دور و بر خودشون نگهت می دارن که وقت تلف کنی باهاشون بحث راه بندازی 

اینجوری انرژی تو ازت بگیرن

یه کم فاصله بگیر به زندگی خودت برس

و خدا برای من کافیست.....
میشه بگی از نظر شما ظلم یعنی چی بی محبتی یعنی چی اخه منم دخترم همینا را میگه ولی از نظر خودم واقعا س ...

خساست

سخت گیری

بداخلاقی 

دعوا

کتک

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 
عمر تو صرف فهموندن اشتباهات هیچکس نکنباور کن همه می دونن چه کردن و چه می کننفقط با این ترفند دور و ب ...

خواهرم هفت ساله باشون قطع رابطه کرده

من چهار ماه قطع رابطه کردم ب سرم میزند برم آشتی با اینکه مقصر صد درصد بابام بود ن من

تحقیر و مقایسه کتک کاری انتظار زیاد داشتن از حد توانت از بچگی تا دوران جوانی کافیه تا یک انسان و بکش ...

الان شما چطور رفتار میکنید باشون 

الان شما چطور رفتار میکنید باشون

تمام حرفا و بلایی که سرم آوردن بهشون گفتم اما قبول نمیکنن یا اگه قبول کنن بازم یه داستان درست میکنن که من مقصر جلوه بدن تا عذاب وجدان نداشته باشن

گاهی وقتا باهاشون بحث و دعوا دارم گاهی وقتام خوبم

کلا رابطه سالمی نیست 

بهشونم گفتم ازتون راضی نیستم و نمیبخشمتون 

تمام حرفا و بلایی که سرم آوردن بهشون گفتم اما قبول نمیکنن یا اگه قبول کنن بازم یه داستان درست میکنن ...

دقیقا پدر منم قبول نمیکنه اشتباه هاتشو هیچ میگه بهترین پدر دنیا بوده م

ازدواج کردی 

چند سالته 

خواهرم هفت ساله باشون قطع رابطه کردهمن چهار ماه قطع رابطه کردم ب سرم میزند برم آشتی با اینکه مقصر صد ...

نمی دونم شرایط شما دقیقا چیه

می تونی کلا قطع رابطه کنی یانه

اگر هم نه، حد و حدود تو خیلی جدی رعایت کن

منتظر نمون اونها عاقل و فهمیده بشن 

و خدا برای من کافیست.....