2777
2789
عنوان

بیاید از طرز فکر های سمی تون توی بچه بگید😂🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 95 پست
و فک میکردم اهو و گوزن زن و شوهرن🤦🏻‍♀️😂😂

واییییی مگه نیستن🤣🤣🤣🤣

من همین الانم تباهمممم

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواستم پرواز کنم😂😂😐میرفتم بالای رخت خواب هامون میپریدم پایین دست هام رو مثل بال پرنده ها تکون میدادم از اون ارتفاع که پایین میومدم حس میکردم دارم پرواز میکنم💔🤣

از وقتی اومدم نی نی سایت دیگه به لیزر نیاز ندارم از بس که هر روز اینجا با تاپیک های عجیب و غریب پشمام میریزه🗿👩‍🦯،طلاق همیشه آخرین راهه لطفا انقدر راحت اسمش رو نیارین من زخم طلاق خوردم میگم اصلا خوب نیست💔😔...جهان اصالت را ستایش میکند♡:)!یاشاسین ارومیه،بژی مهاباد✌️💯از یه خانواده اصیل و پر جمعیت ۸ نفره ،بیکارم و بی عار 😂💔😎میخواستم ادامه تحصیل بدم نزاشتن و اینگونه بود که ما دیپلمه ماندیم! البته دیپلم ردی😁👩‍🦯ساکن در غرب کشور🤙درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖

من فکر میکردم عمه یعنی مرد و عمو یعنی زن

با این حساب به عموم میگفتم عمه

به عمم میگفتم عموم

هرکی ام می‌گفت نه اشتباهه من قبول نمی‌کردم💃🏻

حکم آنچه تو گویی،من لالِ تو هستم✨🤍

من از بچگی حتی نمی گذاشتم کسی من رو ببوسه چه لپ و اینا حتی پدر و مادرم همبغل هم اکیدا ممنوعه😂🤣از ب ...

دختر خوبی بودی😂😁

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

انیمیشن تویز استوری رو دیده بودممیرفتم به عروسکام میگفتم من میدونم وقتی پیش شما نیستم بیدار میشید با ...

😂عیبی نداره طبیعی بودی

منی که انیمیشن سیندرلا رو دیده بودم و.......نگم بهتره😂

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

من وقتی بچه بودم فکر میکردم هر کی چشاش سبزه دنیارو سبز میبینه🤭

فقطم واسه رنگ سبز اینطوری فکر میکردم

یا فکر میکردم قدیما کلا دنیا سیا سفید بوده🥴🤭

←   beautiful soul🧚🏻‍♀   goftino.com/c/MwzhmH

میخواستم پرواز کنم😂😂😐میرفتم بالای رخت خواب هامون میپریدم پایین دست هام رو مثل بال پرنده ها تکون م ...

😂🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

من وقتی بچه بودم فکر میکردم هر کی چشاش سبزه دنیارو سبز میبینه🤭فقطم واسه رنگ سبز اینطوری فکر میکردمی ...

نه والا من به عنوان چشم آبی دنیا رو آبی نمی بینم😂🤣

😂🤣

تباه بودم خواهر👩‍🦯😂

از وقتی اومدم نی نی سایت دیگه به لیزر نیاز ندارم از بس که هر روز اینجا با تاپیک های عجیب و غریب پشمام میریزه🗿👩‍🦯،طلاق همیشه آخرین راهه لطفا انقدر راحت اسمش رو نیارین من زخم طلاق خوردم میگم اصلا خوب نیست💔😔...جهان اصالت را ستایش میکند♡:)!یاشاسین ارومیه،بژی مهاباد✌️💯از یه خانواده اصیل و پر جمعیت ۸ نفره ،بیکارم و بی عار 😂💔😎میخواستم ادامه تحصیل بدم نزاشتن و اینگونه بود که ما دیپلمه ماندیم! البته دیپلم ردی😁👩‍🦯ساکن در غرب کشور🤙درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖

فک میکردم بچه ها با دعا ب دنیا میان 

یا عروسک‌ها دور از چشم ما حرف میزنن 

نمیدونم تینکربل دیدید یا ن اون رف پیش ی دختری 

دختره ی خونه کوچیک براش درست کرده بود با قوطی چای و داخلشو با وسیله های مینی و کوچولو چیده بود 

همیشه میرفتیم خونه مامان بزرگم در تلاش بودم ی خونه اون مدلی درست کنم بزار حیاط ی پری مثل تینکربل بیاد توش😂😭 خیلی هم بهش باور داشتم از صمیم قلب.. 

دختر خوبی بودی😂😁

مامانم می گفت تمام فامیل هم دل شون میخواست من رو بغل کنن و منم همش فراری.....🤣🤣🤣🤣