2777
2789
عنوان

بیاید از طرز فکر های سمی تون توی بچه بگید😂🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا من از همون اول ذهنم منحرف بود همش حس میکردم سرایدارمون با زنش یه کارایی میکنن😂😂😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

من فکر میکردم عمل گرده افشانی اتفاق میوفته برای بارداری و فکر میکردم که خود بدن سنسور داره و تشخیص م ...

خیلی بهتر از من بودی😐🤣

من جلوگیری هم می کردم🤣🤣🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

دخترم کوچیک بود

.فکر میکرده خواهر بزرگش دختر همسایه هست میگفت همش میگفتم این چرا شبا نمیره خونشون همش پیش ماست .

میدیم باش رودربایستی داشت .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

تو بچگی همش با دختر داییم دکتر بازی و اونحای همو معاینه میکردیمممم...خاک تو سرم

یا خدا😂

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

فک میکردم جنس ماه از پنیره و دوس دارم بخورمش 🌚

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

فک میکردم اگه شیشه تلوزیون رو بشکنم ادما میریزن بیرون 😂😂

منم 6،7 سالم بود، فکر میکردم خواننده های ترانه ها داخل ضبط صوت هستن، از قسمت باندش(سوراخاش) نگاه میکردم ببینمشون 🥴🤦‍♀️🚶‍♂️

مامانبزرگم برام تعریف کرده بودن اون دنیا از یه پل که به اندازه یه تار مو هست باید رد بشی اگه بیوفتی میری جهنم اگه رد بشی میری بهشت🥲😂

من اون موقع یه تار موم رو کندم گذاشتم رو فرش تمرین میکردم ازش رد بشم هر دفعه هم به راحتی رد میشدم 

خیالم راحت بود میرم بهشت😂

خیلی بهتر از من بودی😐🤣من جلوگیری هم می کردم🤣🤣🤣

جررررررررررررررررررر😂😂😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

من مهدکودک میرفتم خوراکیامو میدادم به دوستام بعد مامانم فهمیده بود هی میگفت میبرمت ازمایش میدی میفهمم امروز خوراکیاتو خودت خوردی یا دادی به بقیه منم فکر میکردم اگه برم ازمایش بدم بچه داشته باشم چیییییی چه خاکی به سرمم بریزم 

هی مقاومت میکردم مامانم بیشتر شک میکرد  

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

من مهدکودک میرفتم خوراکیامو میدادم به دوستام بعد مامانم فهمیده بود هی میگفت میبرمت ازمایش میدی میفهم ...

ای خدااا😂😂😂