2777
2789
فقط تعطیلاتش نیس تو تا شب درگیر طرح درس و تصحیح اوراقی

خب دیگه اینشو حساب نمیکنن ولی الان حقوق معلمی مثل قانون کاره تقریبا فقط تفاوتش اینکه معلمی با تعطیلات زیاد حقوقش اینه باز کارگر مثلا ی شرکت که داداشم هست با پسر هم سایمون معله حقوقشون یکیع اما برادر من هر روز ۸ساعت سخت کار میکنه حقوقش با معلم یکی اما معلم در هفته که کلا دو روز کار نمیکنه ۳ماه تابستونم بیکاره(برادر من کلا تعطیلی نداره و شغلش شیفتیه. ۲روز در ماه مرخصی با حقوق داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلم‌ها در طی سال حق مرخصی ندارند در حالی که کارمندان در ماه دو روز مرخصی دارند و ۱۲ ماهش میشه ۲۴ رو ...

معلم!

بلدی حساب کتاب کنی 

این که گفتی تهش میشه سی روز در سال

معلم صد و پنج روز در حالت عادی تعطیله 

بماند که دو روز در هفته هم تعطیله ...پنجشنبه و یک روز دیگه 

برف و بارون و آلودگی و جنگم بزار کنارش

دی و خرداد هم فقط مراقبت می ریم 

اصلا تعطیلی ها قابل قیاس نیست

در طول سال هم به راحتی می تونیم با همکار جابجا کنیم!!

اگر تعطیلی های معلمی رو نسبت ببندی می بینی اندازه یک بقیه ی کارمندهای حتی بیشتره حقوقش

خب دیگه اینشو حساب نمیکنن ولی الان حقوق معلمی مثل قانون کاره تقریبا فقط تفاوتش اینکه معلمی با تعطیلا ...

ببخشید کارگر متخصص نیست معلم درس خوندن کارگر و با معلم مقایسه میکنی؟

عزیزم به عنوان یه معلم بت می گم خیلی از کارگرها هم تخصص کاری خودشون رو دارند فکر نکن همه بی سواد و بی اطلاعاتن ما معلما فقط با سواد و متخصصیم 

بابا منظورم اینکه تو میگی معلمی حقوقش کمه میگم حقوقش اندازه ی گارگر کارخونس اونم به خاطر تعطیلی زیادشه.اما در عوض سختیه کاگر کارخونه خیلی بیشتر از معلمه و ارج و قربی هم نداره کار گر معلم داره

فکر می‌کنی چسیه وقتی که با مدرک ارشد حقوق ۱۴ ۱۵ تومنه بعد می‌بینی منشی دیپلم بی‌سوادداره ۲۰ تومن می‌ ...

کارمند بانک صبح ۶ می ره سه بعد از ظهر می اد خونه ، با کلی ادم کله شق عصبانی که از وضع کشور دلشون پر سر و کار داره ، ی کم حواسش نباشه کم بیاره باید تاوان بده ، روزای جمعه فقط تعطیله حقوقش کی گفته ۶۰ تومن ، عموی من ۲۵ می گیره ، هر بار کم اورده از جیب خودش گذاشته توصندوق ، مردم وام می گیرن قسط وام نمی دن از بالا زنگ می زنن کارمند تنبه می کنن چرا زنگ نزدی مردم قسط وام بیارن ، زنگ می زنه کارمند قسط وام بیارید طرف بر می گرده هر چی فحش به کارمند می ده عجیبه چنین نظری بابت شغل حساس بانک داری 🧐🤒  معلم ۷ می ره ۱۲ تعطیل می شه ، ۱۴ روز عید و سه ماه تابستون تعطیله ،سرو کار هم با بچه هاست هیچ کس معاخظه تون نمی کنه بابت کم کم کاری  ،دوست خودم معلمه یکسره تو ککلاس با من چت می کنه 😶

بابا منظورم اینکه تو میگی معلمی حقوقش کمه میگم حقوقش اندازه ی گارگر کارخونس اونم به خاطر تعطیلی زیاد ...

داداش منم میگه معلم بشم درسته حقوق یکیه با کار الانش امه میگه معلمی هم استراحت بیشتری داره هم ارج و قرب و احترام بیشتری .

اگه اینجوری که شما فکر میکنی باشه صرفا حقوق پس کسی واسه فرهنگیان نمیخونه همه میرن کارگری

کارمند بانک صبح ۶ می ره سه بعد از ظهر می اد خونه ، با کلی ادم کله شق عصبانی که از وضع کشور دلشون پر ...

😐😐معلم مواخذه نمیشه؟کافیه یکب چی اشتباه بگه اولیا میان شکایت 

احتمالا دوستت با مدیر آشناس 

به هر حال معلم تحصیل کردس

اولا که خیلی از کارگرها هم الان تحصیلکردن فکر می کنم اطلاعاتت تو این زمینه کنه !!

دوما که با وجود سیر زیادی از انواع دانشگاهها الان دیگه خیلی تحصیلکرده بودن کار خاصی ندارد طرف اراده می کنه به دانشگاه بدون کنکور ثبت نام می کنه میشه تحصیلکرده به همین راحتی!

مهم تخصص و داناییه