2777
2789
اولا که خیلی از کارگرها هم الان تحصیلکردن فکر می کنم اطلاعاتت تو این زمینه کنه !!دوما که با وجود سیر ...

معلم یه شغل تخصصیه کارگری یه شغل فیزیکی حساب میشه مثل اینکه بگی چرا پزشک از خدمتکار خونه بیشتر می گیره سختی پزشک کمتره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط میگم حق معلم بیشتره از این حقوق و کم بودن حقوقش فقط به خاطر تعطیلات زیادشه همین بحثم مقایسه با کارگری نیس دوست من بفهم .

منظورم اینه ی کارگرم ۱۳تومت بگیره با ۱۳تومنمعلم خیلی فرق میکنه از لحاظ استراحت کاری و تعطیلاتی  وگرن حقوق معلم نباید عین ی کارگر باشه

😐😐معلم مواخذه نمیشه؟کافیه یکب چی اشتباه بگه اولیا میان شکایت احتمالا دوستت با مدیر آشناس

نه مثل بقیه شغلا گلم ،این دوست من چت می کنه یعنی چی ???یعنی شغلش انقدر حساس نیست ولی کارمند بانک که من اشنایی دارم ی دقیقه حواسش پرت بشه باید چند میلیون از جیب مبارکش بذاره تو صندوق ، غیر از معاخضه شدن از بالا 

نه مثل بقیه شغلا گلم ،این دوست من چت می کنه یعنی چی ???یعنی شغلش انقدر حساس نیست ولی کارمند بانک که ...

من دیروز فقط یه لحظه نشستم یکی از بچه ها با مداد داشت میزد تو چشم اون یکی 😐😐یه دیقه هم نمی شینم 

کارمند بانک صبح ۶ می ره سه بعد از ظهر می اد خونه ، با کلی ادم کله شق عصبانی که از وضع کشور دلشون پر ...

کاملا با شما موافقم خودمم معلمم و حرفاتون رو تصدیق می کنم اشتباهه محضه معلم رو با کارمندهای دیگه مقایسه می کنند 

من عاشق معلمیم و حقوقش هم کاملا می ارزه 

هر چند نسبت به تورم افتضاحه ولی نسبت به حقوق بقیه ی کارمندهای دولت مناسبه 

تصور باطل دارم از مشاغل دیگه اینجا

مثلا میگه پرستار خیلی حقوقش بالاست 

در حالی که دوستم پرستاره زیر بیست می گیره

کارمند بانک تازه کار که معمولا تا پنج عصر نگهشون میدارن بیست و پنج میگیره و بقیه ی مشاغل همینطور

قیاس حقوق معلمی با بقیه مشاغل از اساس اشتباهه وقتی ساعت کاری خیلی خیلی کمتری داره

کاملا با شما موافقم خودمم معلمم و حرفاتون رو تصدیق می کنم اشتباهه محضه معلم رو با کارمندهای دیگه مقا ...

افرین همه حقوقا همینن .

الان پرستار خیلی درس میخونه نسبت به یه کسی که فرهنگیان درس میخونه و شیف هم دارن اما حقوقشون زیر ۲۰تومنه