2777
2789
خب اون آدم ۱۸ ساله اون موقع با آدم الان خیلی تفادت دارم اگه با عقل الان برمیگشتم عقب اگه حتی مجبور م ...

شما هر راه دیگه ای رو انتخاب می‌کردید ممکن بود توش شکست باشه

اصلا هروقت بین دو راهی چیزی گیر کردین، بدونین هر کدومو انتخاب کنید بعدا پشیمون میشید

حسرت می‌خورید که چرا اون یکی رو انتخاب نکردید

توی معلمی هم جای پیشرفت هست برای کسی که با عرضه باشه

ابتدایی هستید میتونید دوره های تخصصی تدریس ریاضی و علوم و.. رو بگذرونید و اتفاقا خانواده های زیادی حاضرن بابتش پول بدن تا باهاتون کلاس خصوصی داشته باشن 

راهنمایی باشید میتونید برید روی پایه نهم زوم کنید که خیلیا امتحان تیزهوشان و نمونه دولتی میخوان بدن و معلم خصوصی میخوان 

دبیرستان باشید فضای کنکور هست و میتونین کنکوری تست و نکته کار کنین

میتونین ادامه تحصیل بدین و برین برای هیئت علمی شدن

و............

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
خب اومد و مامان بابات خداب نکرده نبودن خونه و ماشین از کجا میخوای جور کنی 😐😐

خودمم کار میکنم دیگه خرجمو خودم میدم اما دیگه شرایط اینو ندارم که برم خونه اجاره کنم البته میتونما اما دیگه خرجیه خودمو نمیتونم بدم هب مجبورم خونه پدر مادرم باشم یا مثلا همیشه از اتبوس مترو استفاده میکنم اما در شرایط مورد نیاز ماشین بابامو برمیدارم .

موقعی هم که نبودن بمیرن که خونه که فرار نمیکنه خونمون سرجاشه همینجا هستم دیگه.

بعدشم من که نمیخوام بشینم ی گوشه منم دارم کار میکنم و سعی میکنم خودمو بکشم بالا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم مهندسی معماری هستم بله پروانه نظام مهندسی

بعد پروانه رو خودتون به شرکت ها یا افراد اجاره میدین؟

خودتون باهاش کار نمیکنین منم نظام رو میخوام بگیرم ولی حس میکنم الکیه نتونم باهاش کار کنم 

گلم دروغ تمی گه حالا حقوقش ۵۰ تومن باشه شک نکن بیشتر نیست فیش حقوقش ببین ، دایی منم کارمند بانکه هم ...

بله کاملا حق با شماست اخه ببین شغل رییس بانکی پتانسیل ببخشید کمی دزدی کردن هم داره حالا قصد توهین ندارم ، یک بار با یک نفر صحبت میکردم رییس یکی از شعب های سعادت آباد بود ( داداشم نبود) میگفت هر وقت چکی از شخص سرمایه داری پاس میکنم یا براشون کار انجام میدم ازشون سکه میگیرم یا پول نقد حالا اونموقع سکهارزون بود ،  میگفت بابت هر وام دادنی شیرینی میگیرم، خب تو وظیفه ت رو داری امجام میذی خب این اگر سو استفاده نیست پس چیه 

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

بله کاملا حق با شماست اخه ببین شغل رییس بانکی پتانسیل ببخشید کمی دزدی کردن هم داره حالا قصد توهین ند ...

دقیقا همینه ، از این  چیزا تو بانک زیاده کسی نیست جلوشون بگیره ،همین عموی من وضعش معمولیه هم می گن مولات جه کار می کنی همه کارمندا بانک پولدارن تو چرا هیچی نداری این بنده خدا می مونه چی بگه 😮‍💨