moshaverazmoon مدیر عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 2735 عنوان کاش نمی اومدم فرهنگیان | مشاهده متن کامل بحث + 1293 بازدید | 98 پست فرهنگیان حقوقش کمه همش میگم کاش رفته بودم تجربی یا ریاضی مهندسی ها تازه اونا محیطشون سنتی نیست من از بیکاری ترسیدم 1404/08/18 | 13:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آزادرهایی عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 5043 من مهندسم ولی آخرش اومدم معلمی خیلی هم راضیم با اینکه مدرک مهندسیمو بیشتر از معلمی اجاره می کنند سنت بالاتره بره راضی ای اولش سختهفکر نکن بقیه راضی ان همه تو این دوره تو هر جایی هست داره میگه کاشکی کاشکی متاسفانه
ستيفانى عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 10690 عشق که جای پول رو نمی گیره من خودم عاشق بچه هام از اول میدونستی دیگه
zkdlin_mehrsa عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 2822 یه ملیارد پول ندارم واسه انصراف دیگه انتخاب خودت بوده چی بگم خانم دکتر آینده ؛)
h1b2d عضویت: 1404/04/25 تعداد پست: 292 فکر میکنی چسیه وقتی که با مدرک ارشد حقوق ۱۴ ۱۵ تومنه بعد میبینی منشی دیپلم بیسوادداره ۲۰ تومن می ... عزیز من حقوق کم معلمی به خاطر تعطیلی هایه زیاده.سه ماه تابستون کلا بیکاری و پنجشنبه ها هم بیکاری تعطیلی رسمی ... هک که کلا همه اداره ها و معلما بیکارن
برادرشوهر_نی_نی_یار عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 8650 الان داداش من با ۲۲سال سن داره در کنار شغلش واسه فرهنگیان میخونه اشتباه میکنه یعنی؟ صد درصد برای مرد یک اشتباه خیلی بزرگه چون نصف روز بیشتر علاف هستی به خاطر ۱۴ ۱۵ تومن که اونو تو شغل آزاد میتونی به دو روز در بیاری اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂
moshaverazmoon مدیر استارتر عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 2735 از اول میدونستی دیگه اون موقع گاو بودم😑😑
هی_بیخیال عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 12044 عزیزم کار نیست کار نیستزنداییم لیسانس دانشگاه سراسریه از یه رشته تاپیه دربه در دنبال کااره هرجا بری یا باید پارتی داشته باشی یا سهیمه برا ازمونا فرهنگیان هم تایمش جوریه ک میتونی یه شغل دیگه هم دست و پا کنی دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗
برادرشوهر_نی_نی_یار عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 8650 عزیز من حقوق کم معلمی به خاطر تعطیلی هایه زیاده.سه ماه تابستون کلا بیکاری و پنجشنبه ها هم بیکاری ت ... معلمها در طی سال حق مرخصی ندارند در حالی که کارمندان در ماه دو روز مرخصی دارند و ۱۲ ماهش میشه ۲۴ روز به علاوه پنجشنبه جمعهها و یک ماه هم میتونن در سال مرخصی بگیرند حالا کی بیشتر تعطیلات داره اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂
moshaverazmoon مدیر استارتر عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 2735 عزیز من حقوق کم معلمی به خاطر تعطیلی هایه زیاده.سه ماه تابستون کلا بیکاری و پنجشنبه ها هم بیکاری ت ... فقط تعطیلاتش نیس تو تا شب درگیر طرح درس و تصحیح اوراقی
هی_بیخیال عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 12044 عزیز من حقوق کم معلمی به خاطر تعطیلی هایه زیاده.سه ماه تابستون کلا بیکاری و پنجشنبه ها هم بیکاری ت ... در واقع این حقوق برای نصف روزه دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗
h1b2d عضویت: 1404/04/25 تعداد پست: 292 صد درصد برای مرد یک اشتباه خیلی بزرگه چون نصف روز بیشتر علاف هستی به خاطر ۱۴ ۱۵ تومن که اونو تو شغل ... میگه میرم دانشگاه در کنارش دوره ارایشگری هم میرم بعد فارغ التحصیلی که اونم بلد باشه و هم حین دانشجویی کار کنه نمیدونم والا
moshaverazmoon مدیر استارتر عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 2735 عزیزم کار نیست کار نیستزنداییم لیسانس دانشگاه سراسریه از یه رشته تاپیه دربه در دنبال کااره هرجا بری ... چی بگم والا
برادرشوهر_نی_نی_یار عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 8650 میگه میرم دانشگاه در کنارش دوره ارایشگری هم میرم بعد فارغ التحصیلی که اونم بلد باشه و هم حین دانشجوی ... وقتی معلم بشی یک سری از کارها رو دیگه نمیتونی انجام بدی چون دیگه وجه اجتماعیت اجازه نمیده اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂
moshaverazmoon مدیر استارتر عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 2735 میگه میرم دانشگاه در کنارش دوره ارایشگری هم میرم بعد فارغ التحصیلی که اونم بلد باشه و هم حین دانشجوی ... کافیه یکی از شاگرداش ببینه کار ارایشگری انجام میده فاتحش خوندس