2777
2789

من مهندسم  ولی آخرش اومدم معلمی خیلی هم راضیم 

با اینکه مدرک مهندسیمو بیشتر از معلمی اجاره می کنند 

سنت بالاتره بره راضی ای 

اولش سخته

فکر نکن بقیه راضی ان همه تو این دوره تو هر جایی هست داره میگه کاشکی کاشکی 

متاسفانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر می‌کنی چسیه وقتی که با مدرک ارشد حقوق ۱۴ ۱۵ تومنه بعد می‌بینی منشی دیپلم بی‌سوادداره ۲۰ تومن می‌ ...

عزیز من حقوق کم معلمی به خاطر تعطیلی هایه زیاده.سه ماه تابستون کلا بیکاری  و پنجشنبه ها هم بیکاری  تعطیلی رسمی ... هک که کلا همه اداره ها و معلما بیکارن 

الان داداش من با ۲۲سال سن داره در کنار شغلش واسه فرهنگیان میخونه اشتباه میکنه یعنی؟

صد درصد برای مرد یک اشتباه خیلی بزرگه چون نصف روز بیشتر علاف هستی به خاطر ۱۴ ۱۵ تومن که اونو تو شغل آزاد می‌تونی به دو روز در بیاری

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

عزیزم کار نیست کار نیست

زنداییم لیسانس دانشگاه سراسریه از یه رشته تاپیه دربه در دنبال کااره 

هرجا بری یا باید پارتی داشته باشی یا سهیمه برا ازمونا 

فرهنگیان هم تایمش جوریه ک میتونی یه شغل دیگه هم دست و پا کنی

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

عزیز من حقوق کم معلمی به خاطر تعطیلی هایه زیاده.سه ماه تابستون کلا بیکاری و پنجشنبه ها هم بیکاری ت ...

معلم‌ها در طی سال حق مرخصی ندارند در حالی که کارمندان در ماه دو روز مرخصی دارند و ۱۲ ماهش میشه ۲۴ روز 

به علاوه پنجشنبه جمعه‌ها و یک ماه هم می‌تونن در سال مرخصی بگیرند حالا کی بیشتر تعطیلات داره

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
صد درصد برای مرد یک اشتباه خیلی بزرگه چون نصف روز بیشتر علاف هستی به خاطر ۱۴ ۱۵ تومن که اونو تو شغل ...

میگه میرم دانشگاه در کنارش دوره ارایشگری هم میرم بعد فارغ التحصیلی که اونم بلد باشه و هم حین دانشجویی کار کنه نمیدونم والا

میگه میرم دانشگاه در کنارش دوره ارایشگری هم میرم بعد فارغ التحصیلی که اونم بلد باشه و هم حین دانشجوی ...

وقتی معلم بشی یک سری از کارها رو دیگه نمی‌تونی انجام بدی چون دیگه وجه اجتماعیت اجازه نمیده

میگه میرم دانشگاه در کنارش دوره ارایشگری هم میرم بعد فارغ التحصیلی که اونم بلد باشه و هم حین دانشجوی ...

کافیه یکی از شاگرداش ببینه کار ارایشگری انجام میده فاتحش خوندس