2777
2789
بچه نیستی که عشق ی طرفه داشته باشی عزیزم عاقلی الان

نمیدونم چطور بگم به بچگی و بزرگی هم ربطی نداره ولی خب چون زیاد میبینمش هربار اینو با خودم میگم که کاش میشد و اینا

بحث یکی دوروزم نیست ۸ ساله

مبارکهه

ممنونم

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم هرچقد بقیه بگن و اینا یه حسی هست میخوای ولی صرفا فقط خواستنه کاری براش نمیکنیبنظرت این فایده ...

شاید اینطوریه الان 

و فقط تبدیل به یه حس شده

ولی قبلا جور دیگه ای تلاش میکردم

کاش یه انسان شاد میبودم ک به داشته هاش راضیه

اون موقع قطعا میتونستم موفق شم 

نمیدونم چه خوره ایه چند مدته افتاده ب جونم

من اصلا به این چیزا قبلا اهمیت نمیدادم 

ولی همش حس تنهایی دارم و دلم میخواد پارتنر درست داشته باشم

کاش این فکره و حس تنهاییه از ذهنم بره بیرون 

روانیم کرده

شاید اینطوریه الان و فقط تبدیل به یه حس شدهولی قبلا جور دیگه ای تلاش میکردمکاش یه انسان شاد میبودم ک ...

ببین قرار نیست همه چی خوب باشه تا بخوای تلاش کنی

حرفم خیلی نصیحت آمیزه ولی خب واقعا همه چی به اراده خود آدم بستگی داره اگه هم صرفا یه حسه حست اونقدر قوی نیست شاید باید حستو قوی تر کنی

من تو یه کتابخونه بودم بغل دستیم انقد خانوادش سم بودن حتی حاضر نشده بودن کتاب بخرن میگفت کلا قبولم ندارن ۶ ماه یه جا کار کرده بود و پول کتابخونه و کتاباش رو دراورده بود و خیلیم مسمم درس میخوند 

ببین قرار نیست همه چی خوب باشه تا بخوای تلاش کنیحرفم خیلی نصیحت آمیزه ولی خب واقعا همه چی به اراده خ ...

میدونم چی میگی خیلی این حرف رو شنیدم

و میدونم هم ک خودم دارم خودمو نابود میکنم اما مشکل من اینه ک حالم خوب نیست

یه حالتهایی دارم ک فقط سر هیشکی نیاد الهی

باید خودمو کم کم جمع و جور کنم

نمیشه یه نامه پزشکی فلان پدر یا مادرت بگیرن که نیاز به مراقبت دارن و اینا باید بری شهر خودت؟فکر میکن ...

خیلی روزا بفکر خودکشی میفتم 

ولی بفکر پدرمادرمم اونا گناهی ندارن