2777
2789

این که قراره تا کی ناتوان بمونم بعد ۴۰ روز جراحی هنوز نمی تونم درست راه برم ودرد شدید دارم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

8 ماه تمام ذهنم درگیره بعدشم من مردم اخه چه عمل زیبایی

چه ربطی به مرد و زن داره اینهمه مرد عمل کردن 

اینستا رو میبینی هر آقایی یه جاشو داره درست میکنه

تو ۸ ماه تمام فکرت درگیره من ۶ سال همین بودم ولی نزار این فکر خوردت کنه د هرروز بی اعتماد بنفس تر شی

با خودت بگو مثل چی کار میکنم پول درمیارم میرم عمل میکنم فوقش

میدونم میگذره اما قبول داری تا وقتی زنده ای زخمش هست؟فکرش هست؟همیشه تو خلوت و تنهاییت بهش فکر می کنی ...

اره انقد فکرای چرت حتی یه جاها اونقد احمق میشی میگی برم دوباره خودم حرف بزنم من ۴ سال همینو با خودم تکرار میکردم ولی خب یه جا واقعا کلا بیخیال میشی

بخدا نمیدونی بابام به عالم و آدم رو زد هیچکی هیچکاری نکرد

نمیشه یه نامه پزشکی فلان پدر یا مادرت بگیرن که نیاز به مراقبت دارن و اینا باید بری شهر خودت؟

فکر میکنم همچین راهی باشه

فکر اینکه چرا خودمو انداختم تو چاه،چرا چهارسال پیش چشمامو باز نکردم ک ازدواج نکنم و توی همون مجردی ب ...

اگه مجرد هم میموندیم میگفتی کاش ۴ سال پیش همون شوهر میکردم میرفتم

هیچکس هیچوقت راضی نیس از هیچی باور کن

چه ربطی به مرد و زن داره اینهمه مرد عمل کردن اینستا رو میبینی هر آقایی یه جاشو داره درست میکنهتو ۸ م ...

اخه مشکل من چشمام که اونم درسته نمیشه حرفت رو قبول دارم چی میگی ولی دست خودم نیست نمیتونم بهش فکر نکنم

اخه مشکل من چشمام که اونم درسته نمیشه حرفت رو قبول دارم چی میگی ولی دست خودم نیست نمیتونم بهش فکر نک ...

شما برا هرجای صورت بگی دکتر هست خب من میگردم میگم بهتون 

حالت چشماتون یا مثلا مشکل مردمک ایناس؟