2777
2789
عنوان

چه بخت و اقبالی داشت دختره خوشبحالش

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 40 پست
خانما یه سوال اگر شما با پسری اشنا میشدین دوسال از خودتون کوچیکتر شغل دولتی خوب خونه ماشین خانواده ث ...

پسر تحصیلات دکتری دخترخانم دیپلم چهره پسر هم سرتر از عروس 

حیوان مورد علاقم: اکسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی هر کسی یه مسیری رو طی می‌کنه و با حسرت خوردن و نفرین و ناله فقط حال آدم بدتر میشه باید بشینی و ببینی اینی که هستی و با این امکاناتی که داری باید چی‌کار کنی تا حال دلت بهتر بشه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
همیشه همه چی طبق معادلات ما پیش نمیره.شاید سختی ک ب کسی داده شده برای اینه قراره چیز بهتری بهش داده ...

ینی الان می‌فرمایید استارتر یا ۴۰ میلیون مردم ایران بی لیاقتن؟ که زیر خط فقر قرار داریم؟ من تبعیض و ساختار جهان رو پذیرفتم باهاش کنار اومدم و واقعا آرامش دارم ولی اینکه بیای بگی این امتحانه خدا داره زجرت میده تا مثلا ارتقا پیدا کنی لیاقت یه لقمه نون که لازم نباشه بزنی تو خون بخوری رو پیدا کنی میدونی چه نتیجه ای داره؟ فقط دلسردی نسبت به خدا

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

خانما یه سوال اگر شما با پسری اشنا میشدین دوسال از خودتون کوچیکتر شغل دولتی خوب خونه ماشین خانواده ث ...

اگه حق طلاق و حضانت و تصنیف اموال و حق کار و خروج از کشور و حق تحصیل هم میداد بله

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
من میگم دست بخیر بودم چرا همه رزقو روزی ها جمع شده برایه نفر نگرانشون نباش گند اهنی دارن از مشکلات م ...

عزیزم دعا کن عاقبتت خیر باشه از زندگیش چه خبر داری 

یه دختریم چندوقت پیش با یه مثلا نخبه شریف رفتن کانادا

چقدر حسرت شو خوردن  چندوقت بعد عکس پسره وایرال شد که دختره رو تیکه تیکه کرده بود گذاشته بود تو چمدون داشت میبرد بندازه بیرون از شهر ... البته ان شاالله که این خانم کنار همسر و بچه هاش خوش باشه همیشه ولی شما حسرت این مسائل ظاهری رو نخور چون از واقعیتهایی که درون زندگی ادماست خبر نداریم و اشتباهه که ویترین رو با باطن زندگی  خودت مقایسه کنی عاقبت خوب چه میدونی مال کیه و کجاست  دعا کن خدا اونو بهت بده

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

نه جدا ی دونه سکه کمه نه واقعا من زیاد به مهریه سنگین و کللا این چیزا اعتقاد ندارم اما فکر کن خدایی نکرده پس فردا مشکلی پیش بیاد شما با ساکت برمیگردی خونه بابات و البته ی دونه سکه 

به اینم فکر کن که اون موقع مثل الان نیستی 

اکثر مردای ایرانی که خیانت نمیکنن یا نمیدونم دست رو زنشون بلند نمیکنن یا ازاین نوع غلطا سر همین مهریه اس ک میترسن 

خبری نیست. 

خیر هرگز 

۲ اتفاق میفته یا دختره همیشه سرکوفت میشه

یا بهش خیانت میشه و ولش میکنه

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
خیر هرگز ۲ اتفاق میفته یا دختره همیشه سرکوفت میشهیا بهش خیانت میشه و ولش میکنه

پسر گفته برات ماشین میخرم در حد 1 تومن این کارو میکنم در کنار مهریه و مهریه هم گفته نهاااایت 10تا

حیوان مورد علاقم: اکسم