2777
2789
عنوان

چه بخت و اقبالی داشت دختره خوشبحالش

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 38 پست
یک سوال چرا پسرا میخواد با این خانوم ازدواج کنه ؟

برای اینکه میخواد یوی کمتراز خودش بگیره ک هر وقت ی چی گفت برگرده بهش!!  طعنه و سرکوفت بزنه.... واسه اینکه یکیو میخواد ببخش واسه کلفتی  ک خودش بره پی خوشگذرونی.... بعدم دختره ی چی گفت. بگه بفرما اینم ساکت... ببند و هری.... ببخش انقدر رک گفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دعا کن عاقبتت خیر باشه از زندگیش چه خبر داری یه دختریم چندوقت پیش با یه مثلا نخبه شریف رفتن کا ...

اون فرق داشت همه بهش گفتن نکن  باباش راضی نبود پسره از تو اینترنت پیدا کرد ازاولشم نرمال نبود اینا فامیل نزدیکن زندگیشونم خبر داریم 

وقتی درخانواده بزرگ نشی نتیجش میشه یکی مثل شما یه اذم پر از عقده حسادت که خودشو مقایسه میکنه و الفا ...

موافق حرف زشت نیستم عقده و حسادتو بجز خدا بااین همه تبعیض کی باعثشه 

موافق حرف زشت نیستم عقده و حسادتو بجز خدا بااین همه تبعیض کی باعثشه

با شما نبودم با کاربر بد دهنی بودم که اینطوری  پدر مادرش رهاش کردن. دنیا بی رحمه عزیزم پز از بی رحمی بی انصافی برد با کسایی هست که  طینتشون بد هست و. میتونند ادم بدی باشند اینو بهش رسیدم اگر خودتو مقایسه کنی از، درون خورد میشی ذره ذره دنیا دو روزه ارزش این فشار روانی ک شما میکشی نداره

😎💚🐬
برای اینکه میخواد یوی کمتراز خودش بگیره ک هر وقت ی چی گفت برگرده بهش!! طعنه و سرکوفت بزنه.... واسه ...

نه اتفاقا ببین اول باهاش صحبت کرد گفت ی سکه بعد خانوادش راضی کردن ک ده تا حداقل بده ولی با ازادی خانم کار تحصیل سفر وحجاب هیچ مشکلی نداره و گفته تا سال اینده یه ماشین ی تومنی ک خانم دوس داره براش میخره و فقط چون با خانم چندسال دوست بوده میگه از نظر اخلاقی ادم عاقل و منطقی هست و بلده با سیاست رفتار کنه خوشم میاد ما ازسمت خانواده داماد هستیم درواقع داماد از بستگان نزدیکم مثل عموم میشه مثلا

حیوان مورد علاقم: اکسم

برای اینکه میخواد یوی کمتراز خودش بگیره ک هر وقت ی چی گفت برگرده بهش!! طعنه و سرکوفت بزنه.... واسه ...

و اینکه چون اقا همه هزینه ها با خودشه حتی مراسم هم صفر تاصد با خودشه به سلیقه دختر و حتا خونه و ماشین هم خودش بدون کمک کسی خریده میگه حق تصنیف اموالو نمیدم حتا خانم گفت من هزینه ای ک برای جهاز باید میاوردم رو بیارم خونه ی تورو بزرگتر کنیم و بنامم بزنی بخشیش رو اقا قبول نکرده و گفته اگر خاستی از خانوادت بگیر پولو ماشین حدود 500 تومن داره دختره اونم بزار روش برای خودت یه خونه بخر ماشینم ک من تا نهایتا یکسال دیگ برات فلان چیزو میخرم 

حیوان مورد علاقم: اکسم

نه خواهش میکنم طبیعیه اگه اینطوریم هست اینجور آدمی هست به هرحال و حق با شمام هست هرچند بستگی به آدمش داره ولی یک عده از آقایون فکرشون اینطوری هست 

خبری نیست.