2777
2789
عنوان

شوهرم نوشته با رابطه من با دیگران مشکل نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 5178 بازدید | 125 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه بی غیرت گرچه از اینا جدیدا تو خیابون زیاده باسن گنده زنشو به زور تپونده تو ساپورت و انداخته بیرون باافتخار کنارش قدم میزنه تعجبی نداره اونم بدش نمیاد زنش عمومی باشه

اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای❤️ 🇮🇷🇮🇷🇮🇷  صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست🍁 اللهم صل علی محمد و آل محمد🍁. القدسُ لنا، وَالحقُّ لنا، النصرُ لنا، نَحنُ الغالبون🇵🇸 غزه مسئله اول جهان🇵🇸 ♨️ تمام مردم جهان، دارند با مسئله فلسطین امتحان می‌‌شوند!                                             روزگاری‌میرسد که مردم به گناهان خودافتخار و از پاکدامنی تعجب می‌کنند❗️.   🥀از غزه بگوييدحتي به اندازه يك توییت یک عکس، یک‌نوشته.🥀

واقعا ؟ اخرش چی شد

چیزی نشده!

همینا که استارتر هم گفته ما خبر داریم.

بیشترش رو نمیدونیم.

و چون ما ایرانیها سعی میکنیم راجع به همه چی نظر بدیم علی الخصوص خودم. همه چیز دان هم هستیم. هی میایم واسه مردم نسخه میپیچیم.

ولی خب از دلشون که خبر نداریم که.  

کاکووولد متاسفانه و از فرهنگ اونور وارد اینجا شدهمیگن تازه خوب روشنفکر شدن مردا در حالیکه ذاتشون این ...

لطفا دیگه فرهنگیش نکنین.

این دیگه هیچ جا جزو فرهنگ نبوده و نیست. همه دنیا مرد نسبت به زنش یه حس مالکیت و غیرتی داره ولی شکلش فرق میکنه.

برای اونی که از بچگی خونه و زندگی و استخرو مهمونی همه رو دیده یه جور دیگه تعریف میشه.

ولی این بحث شما فرق داره. یه اختلال روانی هست که هیچ جایی هم نه جزو فرهنگه نه پسندیده ست.

با احترام با نظر شما مخالفم. لطفا یه کم بحث ها رو قاطی نکنین. ممکنه یه چیزایی توی فیلمها ببینیم. ولی واقعا فیلمه. زندگی عادی فرق داره.

مثل فیلم و سریالهای خودمون که واقعا فیلم و سریاله و خیلی هاش با زندگی عادی متفاوته.

گفتم هوای همدیگه رو...حالا از خانومش بپرسین تو شوهرت رو خیلی دوستش داری؟ قطعا یه رابطه وقتی به اینجا ...

عزیزم خودتو اذیت نکن 

نی نی سایت همینه  هیچ منطقی در کار نیست. 

خدا شاهد من این چند سال ندیدم زنی بگه خودمم مقصرم 

همیشه خودشونو قدیسه مهربون مظلوم معصوم نشون میدن و شوهر و قوم شوهرو جانی های پست روانی ... 

در صورتی که اگه خدارو در نظر بگیرن اگه نگم اکثر ولی نصف این دعواها مقصر خانم هست کاری به سر شوهر میارن که به جنون برسه. 

ما جنس مونث میگیم خودمون هر چی هستیم بهترینیم و مردا بدترین عالم. 

حالا همشون میان تا شروع کنن به من برچسبی که لایقش هستن بزنن.‌

الا هم خیلی خانوم ها قدرت گرفتن مثل قبل نیستن الا یه سری خانوم ها که کم نیستن با آرایش و تیپ های نامتعارف میان تو خیابون و شوهر هاشون چاره کار اونارو نمیکنن اگه چیزی هم بگن اخرش میگن تو منو دوس نداری تو بد دلی تو فلانی مرد هم نمیخاد زنشو از دست بده غیرتی نمیشه این چیزا رفته رفته رو نگاه مرد های بیرون تاثیر منفی میزاره و مرد ها رو به سمت بی غیرتی میبره الا یه خانومی با حجاب باشه بهش انگ ع ر ز شی و این