2777
2789
عنوان

شوهرم نوشته با رابطه من با دیگران مشکل نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 7172 بازدید | 129 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم هوای همدیگه رو...حالا از خانومش بپرسین تو شوهرت رو خیلی دوستش داری؟ قطعا یه رابطه وقتی به اینجا ...

شوهرش کاکولد هس 

ازاون مردا ک زنشونو ....

ی نوع فانتزیع 

مرد بی غیرت تاحالا دیدی؟؟

ی مدت خودشو سرکوب کرده الان باز فانتزیش گل کرده😐

مردی ک نخواد زندگی کنه زنشو نخواد مث ادم مهریع میده وطلاق ن اینکه بگه بیا برو با مردای دیگ بخواب 

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

با همون دستخط خودش ازش شکایت کن پدرشو درمیارن 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
حالا اگه شوهره نره خرش همچین تاپیکی واسه اسی میزدم همینومیگفتی؟یارو بی شرف و بی غیرت عرضه نداره نامو ...

اولا که اگه اونم همین رو میگفت همین رو میگفتم.

بله شوهرش هر اتفاقی هم بین شون میافتاد نباید چنین کاری میکرد. به شدت دیوانگی کرده و حماقت.

این چیزا هیچقوت از دل یه زن بیرون نمیره. چرا اینکارو کرده نمیدونم. ولی به نظر میاد جواب اون حرف این خانم باشه. ولی بازم غیر قابل قبوله.

الان ما داریم فقط یه صحنه از زندگیشون رو میبینیم.

سالهای سال شادی گذشته به اینجا رسیده. ولی آخرش نمیفهمم چرا یه مرد باید این حرف رو بزنه و اینکارو بکنه.

اشتباه بزرگی کرده و حماقت. قبول دارم. 

حالا باید چیکار کرد؟ بزنی یه زندگی رو نابود کنی خب اگر نمیشه مشکلی نیست. اگه بعدش تامین باشه و درست اوکی هست.

خانم های عزیز حواستون ب صحبت هاتون تو تاپیک باشهمن یسوال پرسیدمیه نر اشغال درخواست داد😐

اون آشغالا سوال نپزسی هم درخواست میدن. خاک بر سرشون همه جا رو به گند کشیدن

شوهرش کاکولد هس ازاون مردا ک زنشونو ....ی نوع فانتزیع مرد بی غیرت تاحالا دیدی؟؟ی مدت خودشو سرکوب کرد ...

اگه اون مشکلات و فانتزی رو داره رو نمیدونم.

ولی اگه خانمشون این حرف رو نمیزد اون مرد هم اینو میگفت.

اصلا دفاع نمیکنم. حرف خیلی خیلی زشت و بیشعورانه ای زده. اگه مشکل رفتاری و روانی داره که به کنار.

ولی اگه در جواب اون حرف خانم این حرف رو زده قضیه فرق میکنه. ممکنه عصبانیت باشه. دیدی آدما یهو دیوونه میشن. خب اگه واقعا این آدم روانیه که باید ازش فاصله گرفت. اگه یهو عصبانی شده ممکنه توی عصبانیت هر کاری بکنه.

ولی اگه اسی اون حرف رو نزده بود شوهرش بازم چنین کاری میکرد؟

اگه اون مشکلات و فانتزی رو داره رو نمیدونم.ولی اگه خانمشون این حرف رو نمیزد اون مرد هم اینو میگفت.اص ...

چ حرفی زده مگه اسی؟

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

منظورم نیاز داره به قول خودش داره اذیت میشه ولی سمت من نمیاد

خب مقصر خودتی دختر 

چرا همچین حرف چرتی به همسرت زدی؟؟

تا عمر دارین،شما رو به یک چشم دیگه نگاه میکنه و یادش نمیره

آش نخورده و دهن سوخته... اکنم از جانب خودت!!