2777
2789
عنوان

شوهرم نوشته با رابطه من با دیگران مشکل نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 7308 بازدید | 129 پست
اولا که اگه اونم همین رو میگفت همین رو میگفتم.بله شوهرش هر اتفاقی هم بین شون میافتاد نباید چنین کاری ...

این زندگی دیگه به درد نمیخوره 

شوهرش زبون بسته از بدو تولدش

اينجوری بار اومده باچشماش دیده 

عادی شده براش نره خره بی لیاقت

🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه بهش گفتم قبل ازدواج رابطه داشتم که طلاقم بده گفت بگو طرف چکاره بوده ببینم ارزششو داره

لابد یه چیزایی ازش دیده که طلاق

میخواد هیچ زنی تا کارد به استخونش

نرسه به فکر طلاق نمیفته .یارو از بیخ

بی غیرت 

آخه بهش گفتم قبل ازدواج رابطه داشتم که طلاقم بده گفت بگو طرف چکاره بوده ببینم ارزششو داره

خب قبلش گفته برو با مردای دیگه 

اسی ک یهویی جرات نمیکنه اینو بگه

دیده اون بی غیرته اینم شلوغش کرده

اگه مرد بی غیرت نباشه زن جرات همچین حرفی بزنه نخواهد داشت

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

لابد یه چیزایی ازش دیده که طلاقمیخواد هیچ زنی تا کارد به استخونشنرسه به فکر طلاق نمیفته .یارو از بیخ ...

در این مورد حرفی ندارم.

اگه بحث بی غیرتی باشه واقعا نه صحبتی راجع بهش میشه کرد نه حرفی زد و نه دفاعی کرد.

ولی به نظر نمیاد واقعا چنین چیزی باشه. کاش خود استارتر هم یه چیزی میگفت.

به نظر میاد خییل عصبانی شده از این حرف استارتر و اینجور جواب داده . قطعا قبلش هم گل و بلبل نبوده.

از اتفاق اگه بحث بیغیرتی و کاکولدی باشه قضیه خیلی متفاوت تر از اینهاست. نیازی به گفتن اینکه قبل ازدواج رابطه داشتم تا شوهرش عصبانی بشه نبوده. دقیقا این حرف رو زده تا شوهرش رو عصبانی کنه و خب موفق هم بوده.

شوهرش هم عصبانی شده و تو دلش تو عصبانیت گفته انگاری که بدت هم نمیاد.

خب ذره ذره کنارهم بزاری فرضیه شما به نظر رد میشه. فکر کنم شوهرش از عصبانیت این حرف رو زده.

و این عصبانیت ها خیلی خطرناکه

دقیقا

شما بهتر میدونی شوهرت مشکلش چیه.

حالا ما داریم قضاوت بیخود میکنیم.

نظر منو بعنوان یه آقا بخواین بدونین یه کم عجیبه این حرف و به شدت از سر عصبانیت بوده.

ولی بازم نظر دوستان محترمه

در این مورد حرفی ندارم.اگه بحث بی غیرتی باشه واقعا نه صحبتی راجع بهش میشه کرد نه حرفی زد و نه دفاعی ...

نه دادا خود اسی تایید کرد خون به 

دلش کرده که این حرفو زده قبول کن

بعضیا ذاتا بی غیرتن که به نظرم من

برمیگرده به زمان بچگیشون ........

زیادی دیدن عادی شده براشون

نه قبلا هم در مورد زن رفیقش میگفت که چه راحته

چی ش راحته؟ لباس پوشیدنش؟ رفتارش با آقایون؟ بعد براش جذاب بوده که شما هم اینجوری باشی یا اینکه تعجب کرده چجوری یه زن میتونه اینجوری باشه؟

فرق میکنه!

در این مورد حرفی ندارم.اگه بحث بی غیرتی باشه واقعا نه صحبتی راجع بهش میشه کرد نه حرفی زد و نه دفاعی ...

مرد اگه مرررررد باشه تواوج عصبانیتشم همچین غلطی نمیکنه

مگه میشهمگه داریم🫤اونم مرد ایرانی بیغیرت باشه رو ناموسشوالا رو دوست دخترشونم حساسن مردامون چه برسه ...

نه بابا نسل جدید دیگه غیرت زیاد ندارن

میبینی ک وضع ظاهری بیشتریا رو

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

مرد اگه مرررررد باشه تواوج عصبانیتشم همچین غلطی نمیکنه

موافقم!

بگذریم. به نظر میاد حرف زدن ما مشکلی از استارتر حل نمیکنه.

خودش باید تلاش کنه مشکل خودش رو حل کنه.

ما اینجا تحلیل میکنیم و از زندگیش خبر هم نداریم. و تصمیم گرفتن براش خیلی سخته.

امیدوارم خدا آخر عاقبت هممون رو ختم به خیر کنه.

@mch16‍ 

نره خر عوضی واس چی درخواست

دوستی میدی میدونم تو همین تاپیکی

به خدا به قران من همکار خوارمادرت

نیستم همه رو به چشم اونا نببین 

مردک عوضی