2777
2789
عنوان

با پسری که به صورت کلی کیس خوبیه ولی روی حجاب حساسه ازدواج کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 25 پست

عزیزم اینکه مفید به حجاب هست یعنی حریم و حدود داره که خیلی خوبه و بی غیرت نیست شما هم میتونی حجاب های شیک بپوشید البته به خاطر رضایت خداوند جانم 😍

اگه دوست داری بهم بگو برات آیت الکرسی بخونم 💗🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه مگر اینکه واقعا همه ی معیاراتو داشته باشه 

و همه شرط های شما رو هم قبول کنه ، اره منم این شرطش رو قبول میکنم

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

دقیقا من یه خاستگار برام اومد ک همه چیش خوب بود ولی گفت باید چادری بشی.

منم قبول کردم. البته الان چادری نیستم بعد ۸ سال 

ولی پوشیده هستم. البته خودم هم مذهبی ام.

ولی خوشحالم از انتخابم...درسته سختم بود چادر پوشیدن...ولی خوشحالم ک دغدغه ی من این بود.

خیلیا شوهر درستی ندارن دغدغه های خیلی سختی دارن.

من قبول کردم...برگردم هم قبول میکنم.

بستگی به خودت داره.

ولی به نظر من خوبه ک شوهرت روت تعصب داره و پوشش تو براش مهمه...

اینکه به حد و حدود مقیده خیلی خوبه 

ما انسانیم و باید یکسری باور ها رو داشته باشیم .دوستانه میگم نگاه نکن بیشتریا چ جوری هستن .تک تک ما خودمون باید جوابگوی کارها و زندگیمون باشیم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

من حتی برای یکبار بیرون رفتن هم نمیتونم طبق نظر یکی دیگه لباس بپوشم این موضوع بشدت برام خط قرمزه 

و معتقدم طرفم منو اینجوری دیده بایدم همینجوری بخواد نه ک منو تغییر بده 

اگه دختر با حجاب دوس داره بره دختر با حجاب پیدا کنه 

خدایا ببین اخه کاراتو🦦

توی این اوضاع که الان بعضی خانمها برای بدنشون ارزش قائل نیستن وبا پوشیدن نیم تنه و شلوارک  اجازه میدن ،مردها بدنشون و نگاه کنن ، اتفاقا خوبه که مردی دوست داره بدن خانمش خوراک چشمهای هر نر هیزی نشه .. 

الان به لطف حجاب استایل، انقدر پوشیده و محجبه بودن زیبا ست که حتی جوانها هم می‌پسندند. چندتا عکسی که پوشش مدنظر تو هم هست رو به اون آقا نشون بده ببین میپسنده .

اجبار بده ،یکی از دوستهای من چادری بود ،شوهرش مجبورش کرد چادرشو بذاره کنار ،چندساله خیلی ناراحته ،هنوز هم نمیتونه کنار بیاد

پارتنر من اولای دوستیمون میگف من اوکیم به پوشش گیر نمیدم و خودت اوکیه چیزایی ک میپوشیو ازادی راحت باشی در صورتی ک لباست معقول باشه اوکیه الان چند ساله تو رابطه ایم همش گیر الکی میده حتی جنس لباس میگه چرم نپوش من خیلی صبورم اوکی میدم ب انتخاب اون میپوشم ولی خسته میشه ادم .... دیگه یوقتا کار خودمو میکنم اخه من پوششم خوبه بنظرم 

ن زیاد بازه ن زیاد بسته 

حتی مهمونیا بیچارم میکنه یر لباس پوشیدن اونقد غر میزنه  حتی استین کوتاهم یوقتا گیر میده ...  بعد جالب اینجاس فامیلای خودش خیلی لباس ازاد میپوشن و مامان باباش بمن تیکه میندازن ک شما مذهبی این که میگی بیا خاستگاری رسمی شه لابد دستم نمیدین با پسر خاله هات !  ما کلا لباس ازاد میپوشیم و با همه اوکی ایم و ازین حرفا ... با اینکه من بی حجابم خودم تا حالا هم حرفی نزدم راجب لباس و فلان ! واقعا برنمیتابمشون خودشون اونجوری پسرشون اینجوری