2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی به شوهرت ندادی 

ی کاسه به داداشت دادی؟

اگر اینه من حس کردم بیشتر شوهرت حسادت کرده و فک کرده ادم حسابش نکردی

ن بخاطر خود میوه

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
میدونم گلم حرصم از شوهر اسی گرفت برا دوتا دونه انار اصلا گیرم یک میلیون پولش باشه مهمان حبیب خداست ب ...

والا چی بگم؟

کلا من از رسمی که تو جامعه مد شده ناراحتم 

آدم هست ۳۰ ساله داره با زنش زندگی میکنه خرج زنشو میداده بعد ۳۰ سال اومده میگه تو کار نمیکنی  کمک خرج باشی😐🤦‍♀️ خیلی غلطای اضافی یاد گرفتن مردها 

کجای شرع و عرف ما  گفته زن باید بره بیرون کار کنه؟

مردها خسیس شدن و مردانگی یادشون رفته.مگه خودشون خونه داری و بچه داری میکنن؟

والا زنه تراکتور که نیست

قبول نکرد که اون اصلا ۲ تا بوده میگفت اون کاسه بیشتر از ۲ تا بود دیشب میخواستم ۲ دون کنم تو همون ظرف مطمئن بشه 2 بوده بیشتر نبوده

که حالم خوب نبود وقتم گذشته بود حالا می‌خوام امشب دون کنم ببینه هرچندکه میدونم داره از قصد اینطوری میکنه

خودمم بکشم باز حرف خودشو میزنه حروم زاده اصالت و شخصیت نداره

غلط کردخواست زن نگیرهاینقدر مردا رو پررو نکنید بس که اکثر زنا دور از جون دارن خر حمالی میکنن از کار ...

دقیقا انقدر تز زن مستقل که منت شوهر سرش نباشه دادیم که مردا یادشون رفته وظیفه شون چیه. 

قبول نکرد که اون اصلا ۲ تا بوده میگفت اون کاسه بیشتر از ۲ تا بود دیشب میخواستم ۲ دون کنم تو همون ظرف ...

اصلا هم این کار و نکن .هرچی بخواهی ثابت کنی ک کم بوده اون فکر می کنه کارش درست بوده .

ده تا هم میدادی حق نداشت این رفتار زشت و بکنه.باهاش سرسنگین باش تا تنبیه بشه

اگه زندگیتو دوست داری زندگی خانوادگیتو با زندگی شوهرت درگیر نکن... و سمت شوهرت باش 

چون برعکسشم زیاد دیدیم... شوهره هی هوای مادرشو داره بعد زن میاد ایراد میگیره خب پس ول کنید خانواده هارو به زندگیتون برسید. وقتی شوهرت نبود اونجور که دوست داری باش ولی جلوی شوهرت به خانوادت نرس

⛔️درخواست دوستی ندید🚫

اسی معلومه از خساستش نیست

خسیس بود نمی خرید اصلا...

شاید از خانواده شما خوشش نمیاد و شعور مهمون نوازی نداره

کوتاه نیا اصلا استارتر عزیز

عزت و احترام خانواده واجبه برا دوتا دونه انار نباید بذاری شان خانواده ت رو ببره زیر سوال

چند وقتی میوه که میاره خونه لب نزن بعدم که میخوای بیاریش تیکه بنداز به همسرت زهرت رو بریز مسائل دیگه رو قاطی نکنا با همون میوه زهرت رو بریز که آویزه گوشش بشه

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

اینقدر میوه گرون شده که دیشب با خودم فکر میکنم خداییش در ماه ما پول میوه بیشتر میدیم تا گوشتو مرغ خخ ...

چیکار کنم من خواهر جان 

مگه گرونی میوه  هم تقصیر منع تف به این روزگار تف به این زندگی