2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه شما واسه مهمون انار دون نمی کنی؟ وقتی دون کنی چطور می ریزه؟ من حتی برای خودمونم همینطور نمیارم ...

منم دون نمیکنم سخته دون کردنش اگه روش راحتی بلدی یادم بده تا از این ب بعد دون کنم

غلط کردخواست زن نگیرهاینقدر مردا رو پررو نکنید بس که اکثر زنا دور از جون دارن خر حمالی میکنن از کار ...

میدونم گلم حرصم از شوهر اسی گرفت برا دوتا دونه انار اصلا گیرم یک میلیون پولش باشه مهمان حبیب خداست بعدم اسی خودش خانم اون خونست همه چیز شراکتیه

چقدر شوهرتون بی جنبست

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

چقده خسیسمن فکر میکنم واس خاطری براش ذون کردی براش اوردی حسودیش شده بیشتر تااون دو تا دونه انار واااای عذاب آورن این مردا والا ماخجالت میکشیم حالا جلوی هرکی میاد خونمون دیس میوه رو نذاریم باتموم وجود درکت میکنم انشاالله سرش بخوره به سنگ اخلاقش درست شه موقعی خوبو ارومه باهاش صحبت کن بگو من هرچی تو این خونه برا مهمون بیارم عذتو احترام به تومرد خونس نه من از خانواده توهم هرکی بیاد من همینجوری برخورد میکنم

بهش بگو خدا ب هرکسی قد دلش میده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟