2777
2789
به خاطره آینده و خوشبختی دخترم طلاق بگیرم بدبخت میشه چیزی ندارم که بتونم حمایتش کنم تا به یه جایی شغ ...

کاش شوهرت از خساست دست برداره تا همچین مردی ندیدم که اینجوری خسیس باشه شوهر خودم هر چقدر کار کنه فقط برا منو دخترم کار می‌کنه 

و اگه خانواده ام بیان هر میوه ای داشته باشیم خودش میاره جلوشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی داداشت حرفش درست نبوده که انار و طالبی بیار

میدونم اونم اینطور آدمی نیست میدونه این خسیس و بخیله از قصد اینجوری میکنه حرص شوهرمو دربیاره 

حرص شوهرم که در نمیاد این جیگر منه که بیشتر پاره پاره میشه 

بعد از غصه بلایی هم خودش سر خودش آورد هم هست

الانم خیلی عقب مونده از غصه این عقب موندن از هم سن و سالاش هم هست واسه همین کل کل میکنه باهاش

کاش شوهرت از خساست دست برداره تا همچین مردی ندیدم که اینجوری خسیس باشه شوهر خودم هر چقدر کار کنه فقط ...

اینم برای خونه میخره حتی اگه نخوای هم میخره

برای خونه و ما خسیس نیست برای خانواده‌ام اینطوری میکنه اونم یقیناً بخاطره ننه و خواهراشه بیشترش چونکه من دیگه نمیرم خونه هاشون تا اونا هم دیگه نمیتونن بیان داره بیشتر از میسوزه که اونا چرا نمیتونن بیان بخورن بپاشند برن

با سیاست برو جلو

بخدا تا همین جا هم با آرومیت و سیاست تونستم زندگیمو حفظ کنم از دستشون در برم

نه الا بخوام باهاشون سرشاخ بشم بشدت همگی آدمهای وحشی تو دعوا و ظالم برای مظلوم و بی کس هستند 

خواهر همه همینن برای خانواده ی خودشون سنگ تموم میزارن خانواده ی زنشون رو آدم حساب نمیکنن به قول مادربزرگم میگفت بار شتر خونه ی یارو میرفت صداش درنمیومد به ما که میرسید همه چیزو جمع میکرد مادر زن داییم که میومد کباب میداد بهش اما مادربزرگم یه چای زن داییم رو نخورده بود با اینکه همیشه مادربزرگم بود به داییم کمک میکرد 

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو

گوگل بزنی میاره 

دوره ی همسرداری خانومها و آقایون داره اول برو کانال تجربه ها که رایگانه ببین بعد اگه دوست داشتی تو کلاساش شرکت کن خیلیا رضایت دارن و مشکلاتشون رفع شده حتما برو دعام میکنی خواهر جان 

میتونی از مشاورانش هم استفاده کنی با100 هزارتومن ویزیت میکنن