یک_لیوان_قهوه_ی_گرم مدیر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 994 عنوان همسری که تو بحث خیلی سخت اشتی میکنه | مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 20 پست همسری که تو بحث خیلی سخت اشتی میکنههمه چی رو هم تموم میدونهبه روت هم میگه نمیخام بروخیلی حرفابه زود اشتیش بدیبه سختیاین ادمه ادمو نمیخاددوست داشتن اینا نیس کاربری دست دو نفره🙏🌱 تو تا ابد در این جسم باقی نخواهی ماند پس با شرف زندگی کن :) امروز | 02:27 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پنپن402 عضویت: 1404/05/13 تعداد پست: 1648 ارهی اخلاقی هم دارم طلاقت ندارم قهر بمونم حرف نزنیم سریعی پیشقدم نمیتونم بمونم خب سخته ولی طاقت بیار دیگه
یک_لیوان_قهوه_ی_گرم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 994 خب سخته ولی طاقت بیار دیگه مثلا از من پرسیدنی دیگ خب ازش خبر ندارم ک میمونم چی بگمنمیتونم بگم حرف نمیزنیمیا جاریم با همسرش حرف میزنه من نهسختمه خب کاربری دست دو نفره🙏🌱 تو تا ابد در این جسم باقی نخواهی ماند پس با شرف زندگی کن :)
پنپن402 عضویت: 1404/05/13 تعداد پست: 1648 مثلا از من پرسیدنی دیگ خب ازش خبر ندارم ک میمونم چی بگمنمیتونم بگم حرف نمیزنیمیا جاریم با همسرش حرف ... میفهمم ، عزیزم نیاز به یکمی سیاست های زنونه داری حالا کمکم تو زندگی دستت میاد
یک_لیوان_قهوه_ی_گرم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 994 میفهمم ، عزیزم نیاز به یکمی سیاست های زنونه داری حالا کمکم تو زندگی دستت میاد سباست زنونه یعنی چجوری؟!جذب کنم به خودمبلد نیستم که چیکارش کنم مب کاربری دست دو نفره🙏🌱 تو تا ابد در این جسم باقی نخواهی ماند پس با شرف زندگی کن :)
پنپن402 عضویت: 1404/05/13 تعداد پست: 1648 سباست زنونه یعنی چجوری؟!جذب کنم به خودمبلد نیستم که چیکارش کنم مب فکر جذب کردنش نباش، خودت باش تا وقتی فکر جذب کردنش باشی اون بیشتر ازت دور میشه
یک_لیوان_قهوه_ی_گرم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 994 فکر جذب کردنش نباش، خودت باش تا وقتی فکر جذب کردنش باشی اون بیشتر ازت دور میشه الان دیگه این همه حرفا پیشقدم جواب نمیداد یهو وسط حرف میخابید میرف انگار نه انگار مهم نبودمیدونم نمیخاد ولی کاری نشده که اینجوری شدبرام سخته چقدر سریعیبعدش گفتم من تلاشمو کردم اینا منم دیگ عوض میشممیخام دیگ اصلا نه پیامی ن چیزیچیکار کنم؟! کاربری دست دو نفره🙏🌱 تو تا ابد در این جسم باقی نخواهی ماند پس با شرف زندگی کن :)