2777
2789
عنوان

همسری که تو بحث خیلی سخت اشتی میکنه

163 بازدید | 20 پست

همسری که تو بحث خیلی سخت اشتی میکنه

همه چی رو هم تموم میدونه

به روت هم میگه نمیخام برو

خیلی حرفا

به زود اشتیش بدی

به سختی

این ادمه ادمو نمیخاد

دوست داشتن اینا نیس

کاربری دست دو نفره🙏🌱 تو تا ابد در این جسم باقی نخواهی ماند پس با شرف زندگی کن :)

میخام ❌

میخوام ✔️

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه بار گفت نمیخام برو جدی هم برو به این راحتیا کوتاه نیا 

بخوادت پشیمون میشه دیگه هم مثل قبل هر زر و پری نمکنه نخوادم به جهنم 

میفهمه دوستش داری یا اینکه با حرفاش طوری نمیشه هی میگه،  یه بار رو زمین سفت بشاشه دیگه گوه خوری نمیکنه 

ببخشید من عفت ملامم پایینه فهوای کلامم بالا👍🏻

ببین یه بار گفت نمیخام برو جدی هم برو به این راحتیا کوتاه نیا بخوادت پشیمون میشه دیگه هم مثل قبل هر ...

من همیشه کوتاه اومدم شرایط هیچی رو ندارم

طلاقت ندارم

هر وقت خاستم که موتاه نبام جدی باشم نتونستم بخدا

ضعیفم پیشش فکر میکنه هر کاری کنه هستم

کاربری دست دو نفره🙏🌱 تو تا ابد در این جسم باقی نخواهی ماند پس با شرف زندگی کن :)

همون دیگه واسه همینه زبونش دراز شده و گستاخ شده

کاری نکرده کشش میده بزرگش میکنه با ی حرف همه چی رو تموم میکنه

همون دیگه واسه همینه زبونش دراز شده و گستاخ شده

چیکار کنم؟! وقتی من شرایط ندارم

با اینکه شرایط ندارم چجوری من قوی باشم؟!

بزار تموم کنه یه بار جدی پیش برو ببین تا کجاست این نخواستن فقط حرفه یا یا نه جدی تر... بعدم عزیزم رف ...

فقط خوشی میخاد تو خوشی اونقدر خوبه خیلی هاا پشتته همه چی فراهم هواتو داره عشق حال

اینام هس 

چیکار کنم؟! وقتی من شرایط ندارمبا اینکه شرایط ندارم چجوری من قوی باشم؟!

شرایط چی؟  جدایی؟؟؟ 

حالا کو تا اونجا 

همین که جلوی روش اتو ندی کافیه مثلا نزار حس کنه میترسی از از دست دادنش

شرایط چی؟ جدایی؟؟؟ حالا کو تا اونجا همین که جلوی روش اتو ندی کافیه مثلا نزار حس کنه میترسی از از دس ...

اره

ی اخلاقی هم دارم طلاقت ندارم قهر بمونم حرف نزنیم سریعی پیشقدم نمیتونم بمونم