2777
2789
عنوان

از شوهرتون به جای راننده استفاده کنید 💅🏻😅

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 42 پست
البته مترو هم خیلی قبلاً دوست داشتمکلی برای خواهرم گل سر و کش مو می‌خریدم🤣 یه کشو لباس پر از گلسر و ...

مریم منم هروقت بیام تهران سوار مترو شم دست خالی بیرون نمیام🤣🤣

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این روزا پرنسس خفته سابق اندک اندک داره بیدار میشه👸

برای شروع خوب بود😅

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

تو چی میخری ؟

منم برای خواهرم بیشتر میخرم تاخودم 🤣🤣

جوراب 

هولدر گوشی 

اکسسوری های گوشی 

گلسر و...

بعد منم مسیر طولانی سوار میشم 

مثال آزادی سوار میشم دکتر شریعتی یا   آخرین خط که تجریش هست  پیاده میشم 

یا مثلا اقدسیه 

آره دیگه وقت یه شکار جدیده 😅🤣

استارت زدی پر قدرت برو برای اهداف بزرگ پرنسسی😎👸😍😅

منم برای خواهرم بیشتر میخرم تاخودم 🤣🤣جوراب هولدر گوشی اکسسوری های گوشی گلسر و...

من تازه یه روز خواهرم رو هم بردم از نزدیک با شگفتی مترو آشنا بشه 🤣🤣🤣 خوف کرده بود 😅

بعد منم مسیر طولانی سوار میشم مثال آزادی سوار میشم دکتر شریعتی یا آخرین خط که تجریش هست پیاده میش ...

من قدیم از خط۲ استفاده می‌کردم اون‌موقع خلوت بود الان نمی‌دونم چطور باشه ولی چند وقت پیش رفتم خط۱ نزدیک بود بیوفتم گریه 😅

استارت زدی پر قدرت برو برای اهداف بزرگ پرنسسی😎👸😍😅

منم خیلی زود اهداف رو استارت زده بودم بخاطر همین نمی‌دونم بهش چی بگم 😅

فقط مثل 🐒 میتونم بگم وایسا عده ات تموم بشه 😂

من قدیم از خط۲ استفاده می‌کردم اون‌موقع خلوت بود الان نمی‌دونم چطور باشه ولی چند وقت پیش رفتم خط۱ نز ...

خط 2 تاحالا نرفتم 

مسیرم یک و سه هست 

هرچقدر بالاتر میری خلوت تر میشه 

انتهای خط یک که تجریش هست اکثر صندلی ها خالی میشه 

ولی هرچقدر پایین تر بیای وحشتنااااااکه

مخصوصا قبل دروازه دولت تئاتر شهر و...