2777
2789

چند روزه باز قهریم 

کلا هفته ای چند بار با هم بحثمون میشه 

خیلی اخلاقش بده 

همش سر هر چیزی تهدید می کنه تیکه میندازه گیر میده 

یه حرفایی به آدم میزنه دل آدم آتیش میگیره 

همیشه یه جوری رفتار کرده انگار من اضافیم همیشه سعی می‌کنه از نقطه ضعفام و ناراحتی هام برای تهدیداش استفاده کنه :) 

همیشه به فکر درست کردن ارتباطمون بودم ولی دیگه دیدم نمیشه 

امروز بابام سعی کرد اشتیمون بده ولی گفتم نمیخوام دیگه کلا از مامانم خوشم نمیاد 

تو این ۱۸ سال زندگیم یه کارایی باهام کرده که دیگه نمی تونم دوستش داشته باشم:) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهش خانواده امن ترین پناهه 

وقتی زایمان کردی کی میاد بالا سرت تا یک ماه بچتو مراقبت میکنه تا خودت خوب بشی راه بیوقتی؟فک کردی مادر شوهر و خواهر شوهر و رفیق و دختر خاله؟جز مامانت هیچ کس غمخوارت نی تو دنیا مطمئن باش

مطمن باش هیچکی هیچکی به غیر از پدر مادرت به فکرت نیست ایشالا خودت یه روز مادر میشی متوجه میشی

اینکه همش اشتباه های گذشتمو تبدیل به تیکه و تهدید می‌کنه واقعا به فکرمه؟ 

این دفعه واقعا فرق داره دیگه خسته شدم ...اگر هم آشتی کنم از ته دلم نیست همیشه حرفاش و کاراش تو ذهنم ...

مامان همهههه همینجورین

مامانا کل مسئولیت زندگی رو دوششونه طبیعیه یه ذره بدخلقی و عصبانیت سن هرچی میره بالاتر آدم کم حوصله تر میشه درکش کن

اینکه همش اشتباه های گذشتمو تبدیل به تیکه و تهدید می‌کنه واقعا به فکرمه؟

آره بخدا به فکرت میخاد ازشون درس بگیری اتفاقا خیلی براش مهمی فک نکن دشمنت عزیزم خودم یه پسر پانزده ساله دارم 

مامان همهههه همینجورینمامانا کل مسئولیت زندگی رو دوششونه طبیعیه یه ذره بدخلقی و عصبانیت سن هرچی میره ...

حسرت یه بار خوب حرف زدنش با من رو دلم موند ...

اون هیچوقت اخلاقش درست نمیشه 

آره بخدا به فکرت میخاد ازشون درس بگیری اتفاقا خیلی براش مهمی فک نکن دشمنت عزیزم خودم یه پسر پانزده س ...

آخه صد هزار بار تکرارشون می کنه 

یهو گوشیمو چند روز پیش مثل چی اومد از دستم کشید که بیاد چک کنه 

انگار مثلا من حیوونم 

با ۱۸ سال سن یه حریم شخصی ندارم

آخه صد هزار بار تکرارشون می کنه یهو گوشیمو چند روز پیش مثل چی اومد از دستم کشید که بیاد چک کنه انگار ...

الهی بگردم درکت میکنم ولی بخدا همش از سر دلسوزیه بخدا جامعه خیلی بد شده حق بده بهش نگرانته پسر من تو کل فامیل زبانزد بود از بچگی هم درسی هم اخلاقی اعتماد کامل بهش داشتم پارسال یه چیزی تو گوشیش دیدم خدا خواسته نجاتش  دادم با یه آدم نادرست دوست شده بود