2777
2789
عنوان

درمان قعطی عفونت قارچی شدید که تبدیل به پنیری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 39 پست
مشکلت از اثر نکردن داروها نیست از چیز دیگه ایه.داروش پماد کلوتریمازول هست و قرص فلوکونازول.از سرویس ...

عزیزم از هردو پمادی که گفتی دکتر داده فقط پماد رو بیرونی باید استفاده کنم از اینایی که داخل واژن میزنن نداده. بعد این که قرص هر ۷۲ساعت یکی بخورم

ببین من تو پریودم نظافت رعایت نکردم خودم میدونم از منه دیر به دیر عوض کردم پد رو

خب دیگه باید هر وقت بری دسشویی عوض کنی و دسشویی عمومی هم میری خودتو نشوری پاک کنی بعد بیای خونه بری حموم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه باید هر وقت بری دسشویی عوض کنی و دسشویی عمومی هم میری خودتو نشوری پاک کنی بعد بیای خونه بری ...

فکر کن دوماه پریود نشدم بعد هم که شدم نظافت رعایت نکردم هرچی عفونت بود برگشت داخل فکر کنم

قبلنا میگفتن تو تشت آب و سرکه بشینید

من قبلا دکتر رفته بودم میگفت تو آب ولرم بتادین بریز بشین توش بیست دقیقه تا نیم ساعت 

البته من دخترم 

لباس زیرهات و میشوی جلو آفتاب بذار خشک بشه بعدم اتو کن 

رازیانه هم می توتی دم کنی بخوری روزی ۱ لیوان

من همیشه با رازیانه عفونتامو درمان میکنم

از دستمال کاغذی استفاده نکن دستمال نخی ببر دستشویی خودتو خشک کن دستمال و بشور بذار خشک بشه 

قبلنا میگفتن تو تشت آب و سرکه بشینیدمن قبلا دکتر رفته بودم میگفت تو آب ولرم بتادین بریز بشین توش بیس ...

ممنونم عزیزم  من هرروز تو جوش شیرین آب میشینم چون همیشه با این روش درمان میکردم عفونت رو دکتر نمیرفتم نمیدونم چرا این بار تاثیر نداره. بتادین هم خوبه باید بخرم دکتر به منم چند سال پیش گفته بود باید مثله چای پررنگ بشه یا یک قاشق جوش شیرین یادمه روزی ۱۵مینشستم اونم خوب بود