2777
2789

لطفا تا آخر بخونید نه فقط دو خط صرفا جهت درد و دل)💔

من خانواده ام شکنجه ام دادند حاضرم قسم بخورم هیچ دختر ۲۶ ساله ای اندازه من تو خونه زجر نکشیده کتک نخورده از برادرش ....

اونم ن ی بار بیش از هزار بار ....

این همه نفرین میکنم برادرم و هیچیش نمیشه روز به روز بهتر میشه 

این همه التماسش کردم خدا یا شوهر یه شوهر خوب بده من و از این شرایط وحشتناک نجات بده 

( دانشگاه هم رفتم سرکار هم میرم ب والله ربط نداره) 

قم رفتم مشهد رفتم جمکران رفتم نذر کردم چله گرفتم هیچی به هیچی 😔

جدا از اون تو کارم مشکل بود کلی التماس کردم خداجون کمک کن نجات پیدا کنم 

بخدا قسم ن تنها مشکلم حل نشد بلکه من و انداختن بیرون از محل کارم و افسردگیم‌ شدید تر شد 😔💔

خلاصه عرض کنم دعاها و چله های شما بی تاثیر نبوده 

آثاری داشته که خبر ندارید ازش 

کسانی که شما رو اذیت کردن توسط خدا عذاب میشن پس خدا شما رو میبینه 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشناسمت ولی توروخدا ب عنوان ی دوست مجازی بخاطرفرارازدواج نکن من یبارتوسن پایین اینکارو کردم باخیانت جداشدم الانم دوباره ۳سال عقدم شوهرم همه بلایی سرم اورد چون پدرم پسردوست داداشم تاراه داشت کتکم زد امروزم بازکتک خوردم با۲۹سال سن وداعونم الانم دوباره دارم جدامیشم بی حمایت توروخدا خواهش میکنم بخاطرفرارب ازدواج فکرنکن من دارم نابودمیشم جدابشم میخوام ازخونه پدرم برم اینجاجهنم ن پدرم عیرت داره ن داداشم بچسب ب پیشرفت ازدواجم سروقتش چیزیو بزور نخواه وبخاطرفرارانتخاب نکن ک بدترمیشه نمیدونم چقدرکتک خوردم رد بخیه روپام ۲۰تابخیه خورد بدنم کبود امروز خون گریه کردم کاش دختربدی بودم براشون هیچوقت حمایتم نکردن بخاطربیکسی شوهرم همه بلایی سرم اورد

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

خلاصه عرض کنم دعاها و چله های شما بی تاثیر نبوده آثاری داشته که خبر ندارید ازش کسانی که شما رو اذیت ...

منم چله گرفتم زیاد کو؟؟ چرا خدا ی نشونه بهم نشون نمیده دارم له میشم اون ازپدروبرادرم اینم ازشوهرم

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

میرم تا یک ظهر ...میخوام ی انتقام کوچولو بگیرم فردا داخل مکملش قرص اسهال آور میریزم

فایده نداره این کارا گلم
بچگانس کارت
سعی کن حقوقتو جمع کنی مستقل شی

نهال هستم🍃دختری از جنس نور🤍🌿پزشک

خیلی خوب میفهممت تالان کلی گریه کردم🫂تنهاپناهمون خداست خدایا ی راهی برامون بازکن

الهی بمیرممممم واسه دلت💔💔💔💔😭😭

خدانکنه فقطمیتونم بگم من از خداسوال دارم ن خانواده دادی ن شوهرخوب خدایا حداقل کمک کن ازاین جهنم برم

منم چله گرفتم زیاد کو؟؟ چرا خدا ی نشونه بهم نشون نمیده دارم له میشم اون ازپدروبرادرم اینم ازشوهرم

اصلا دنبال نشونه نباشید و به نشونه ها هم نمیشه اعتماد کرد.

یکی از آثار این دعاها و چله ها دفع بلاهاست 

بلاها از آدم دور شده و ما خبر نداریم 

یکیش این که خودش عبادته 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد