2777
2789
عنوان

من خدا رو هیچ وقت تو زندگیم ندیدم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 48 پست
اصلا دنبال نشونه نباشید و به نشونه ها هم نمیشه اعتماد کرد.یکی از آثار این دعاها و چله ها دفع بلاهاست ...

میشه بگین کدوم بلا؟؟ طلاق بلانیس؟؟ دارم طلاق میگیرم، داداشم باچاقو بهم حمله میکنه این بلانیس؟؟!! 

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونم بپرسم دلیل اینکه برادرتون شما رو اذیت می‌کنه چیه ؟

بخدا پنمبدمنم از من متنفره من داروی اعصاب هم میخورم 

ببین من زندانی ام داخل اتاق بیام بیرون حمله ور میشه 

بخدا قسم میخورم غذام و حتی میارم اتاق

حس میکنم بخاطر اینه ک تو خودتو دوس نداری 

برای خودت ارزش قائل نمیشی سعی کن خودتو دوست داشته باشی اطرافیانتو دوست داشته باشی همچی خوب میشه

حتما حتما کتاب سارا اسرار قانون جذب را یاد میگیردو بخون 

میشه بگین کدوم بلا؟؟ طلاق بلانیس؟؟ دارم طلاق میگیرم، داداشم باچاقو بهم حمله میکنه این بلانیس؟؟!!

عذاب میکشم وقتی این مطالب رو میخونم 

خیلی متاسفم 

باید بذارید زمان بگذره و ببینید چی میشه و با عقلا مشورت کنید در مورد مشکلاتتون 

فقط عرض من این بود این دعاها یکی از آثارش اون حاجتی است که ما می‌خواهیم 

اگه حاجت داده نشد بقیه آثار دعا هستش 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بخدا پنمبدمنم از من متنفره من داروی اعصاب هم میخورم ببین من زندانی ام داخل اتاق بیام بیرون حمله ور م ...

😔خدالعنتش کنه چقدرمث منی اشغالا... منم همش تواتاقم خدایاازشون نگدر هیچ حمایتی نداشتم طلا فروختم وکیل گرفتم فکرکردی چی گفت گفت حمایتی ندارم ازت کنیم امروزم ک ب مامانم حمله کرد کلی مامانمو زد بابای بی عیرتم نگاه میکرد

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

حس میکنم بخاطر اینه ک تو خودتو دوس نداری برای خودت ارزش قائل نمیشی سعی کن خودتو دوست داشته باشی اطرا ...

ای بابا کار از این حرفا گذشته 

اون روز در زد بیرون بود 

دو دقیقه دیر باز کردم نشنیدم 

چنان حمله ای کرد بهم ...

عذاب میکشم وقتی این مطالب رو میخونم خیلی متاسفم باید بذارید زمان بگذره و ببینید چی میشه و با عقلا مش ...

باورکنیدددارم ایمانم ازدست میدم... شایدزبانی بگم خدا ولی ایمان دسگ ندارم

من آرش شیش سال بزرگترم چ‌قدر بدبخت و ضعیفم پدر مادرم پسر دوستن ...حتی یک روز هم باهاش قهر نمیکن

هی منم پدرم پسر دوسته ...💔😭

بابام سر اینکه بچه اش پسز نشد خیلی سرمامانم بلا اورد .اخرش منم کاره ای نشدم واسه مادرم جبران کنم ،...💔💔

ای بابا کار از این حرفا گذشته اون روز در زد بیرون بود دو دقیقه دیر باز کردم نشنیدم چنان حمله ای کرد ...

بخداروانین ببین من دراتاق رومیبندم چون نمیخوام ریختشون ببینم شبا ازفکرزیادوگریه تاصبح بیدارم تهدیدم میکرد برقای روخاموش کن پیش همسایه ها ابرونداریم تاصبح بیداری!! 

باورکنیدددارم ایمانم ازدست میدم... شایدزبانی بگم خدا ولی ایمان دسگ ندارم

هر اتفاقی بیوفته اون اشخاص که شمارو اذیت کردن توسط خدا عذاب میشن 

هیچ حقی از شما در آخرت پایمال نمیشه این حداقل هستش 

امیدوارم در دنیا هم خوشی ببینید 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد