2777
2789
عنوان

من خدا رو هیچ وقت تو زندگیم ندیدم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 48 پست
شعار بسه

میشه بگیم دو دو تا چهار تا بسه؟ 

حقایق عالم که شعار نیست

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر اتفاقی بیوفته اون اشخاص که شمارو اذیت کردن توسط خدا عذاب میشن هیچ حقی از شما در آخرت پایمال نمیشه ...

باورکنید ب اخرت اعتقادی ندارم الانم بسوزه خاکستربشم دیگ اخرت برام معنایی نداره تواین دنیا سوختم وخداددید همسری ک عرق مواد خیانت ورفیقاش اولویتن پدروبرادری ک ابروبرام نزاشتن

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

اصلا و ابدا پدر مادرم اون و مقصر نمی‌دونن میگن تو دختری تحمل کن هیچی نگو

عین مال من میگن داداشت کاری نکرده!!! طرف منوزده کارم ب بیمارستان کشیده

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

وضعیت من بدتره

برادرم اعتیاد داره و...روز و شبم با ترس لرز میگذره از غذا خوردنم  هیچی نمیفهمم خواب ندارم بعضی وقتا توهم میزنه میخواد مارو بکشه

تازه من درآمد و کاری هم ندارم و کل مسئولیتای خونه و زندگی بامنه

اما هنوز به خدا اعتقاد دارم الان دیگه تسلیمش شدم

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده
باورکنید ب اخرت اعتقادی ندارم الانم بسوزه خاکستربشم دیگ اخرت برام معنایی نداره تواین دنیا سوختم وخدا ...

نمیخام قضاوت کنم 

یا چیزی بگم دلتون بشکنه ولی شما بیشتر مقصر بزرگترتون بوده 

درسته قبول دارم پدر و برادر بدی داشتین 

ولی چرا مادر یا بزرگتری نبوده بگه داری   از چاله میفتی تو چاه 💔

میشه بگیم دو دو تا چهار تا بسه؟ حقایق عالم که شعار نیست

این زندگی به بدبختی رد بشه اون ورو میخوام چیکار؟من میخوام اینور نفس راحت بکشم نه اینکه  اونور کسایی که اذیتم کردن عذاب بکشن،خوب اونور عذاب بکشن که چی؟چه دردی از مندوا می کنه؟به هر حال من که خوب بودم اینور عذاب بکشم اونکه بده اونور بکشه،هم خوبه عذاب کشیده هم بده

باورکنید ب اخرت اعتقادی ندارم الانم بسوزه خاکستربشم دیگ اخرت برام معنایی نداره تواین دنیا سوختم وخدا ...

فقط میتونم دعا کنم راحت بشید از شرشون 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

این زندگی به بدبختی رد بشه اون ورو میخوام چیکار؟من میخوام اینور نفس راحت بکشم نه اینکه اونور کسایی ...

حق شما از اون کسانی که اذیتتون کردن گرفته میشه 

و شما پاداش می‌بینید و اونها عذاب کارهاشون میبینن 

مطالب زیاده در این باره 

نمیخام قضاوت کنم یا چیزی بگم دلتون بشکنه ولی شما بیشتر مقصر بزرگترتون بوده درسته قبول دارم پدر و برا ...

عزیزم من مامانم اختیارنداره توخونه خودش راحت باشه اونم مث من کتک میخوره شرایط اینجاجهنم عزیزم بزرگتراگرداشتم بایدمیزد تودهن داداشم وشوهرم ک مث بیکسا نباشم