2777
2789
عنوان

خانمهایی که حس من رو دارند

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 38 پست
پس خداروشکر عشق ضعفه از خودت دورش کن اولویت خودتی خودتو ببر بالا حتی شده فقط خودت ببینی

خیلی دلم میخاد. دلم میخاد دیگه نبینمش. بهم بی احترامی میکنه. دلم نمیخاد سمتم بیاد. دلم میخاد کار کنم نقاشی کنم ولی حالم خرابه. توان ندارم. 

خیلی دلم میخاد. دلم میخاد دیگه نبینمش. بهم بی احترامی میکنه. دلم نمیخاد سمتم بیاد. دلم میخاد کار کنم ...

نامزدین یا چی 

نه اتفاقا ببینش ولی خوب ببینش چشمتو باز کن بدیاشو ببین که از دلت بره و برای خودت ارزش قائل شی

من چند سال پیش با یکی رفتم تو رابطه برام مثل شوخی بود اولش جوری منو وابسته و عاشق کرد که تمام خانوادم فهمیدن و من دست نکشیدم بعد یکسال فهمیدم که من از اولش نفر سوم رابطه بودم یکسال دیگم موندم و بدیاشو دیدم جوری از دلم رفت که یادم میره چنین آدمی بود هرچند خیلی روحم آسیب دید ولی فهمیدم هیچ مردی لیاقت نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزدین یا چی نه اتفاقا ببینش ولی خوب ببینش چشمتو باز کن بدیاشو ببین که از دلت بره و برای خودت ارزش ...

همسرمه. بخاطر دخترم طلاق نمیگیرم. نه میتونم ببرمش نه ازش دور باشم. دلم میخواد برم دکتر دارو بگیرم. بعضیا میگن مشاوره فایده ای نداره. ولی من حس میکنم دارو نیاز دارم

اره خیلی بیشتر. باورت میشه دوست دارم بستری بشم و یه مدت فقط بخابم. جالب اینجاست بهم میگه چرا نمیری د ...

برو حتما باید دارو بخوری وگرنه آینده دخترتم خراب میکنی با حال خرابی

بهتره جدا بشی

نمیتونم جدا بشم. خانوادم یه شهردیگه هستن نمیتونم تنهایی از عهده کرایه خونه بربیام. اگه برم دخترم تنها میشه ازش دور میشم. میخام دو سه سال صبر کنم بزرگتر بشه

همسرمه. بخاطر دخترم طلاق نمیگیرم. نه میتونم ببرمش نه ازش دور باشم. دلم میخواد برم دکتر دارو بگیرم. ب ...

راجب دارو خوردن نظری ندارم یکی از دوستام افسردگی داشت می‌خورد میگفت حالم بهتره داداشمم افسردگی داره قرص می‌خورد یه مدت میگفت حالم بهتره ولی به یکی از دوستاش که داروسازه نشون داده بود میگفت نزاشته بخورم گفته ضررش بیشتر از سودشه 

بنظرم باید از درون حالتو خوب کنی امید به اینکه یه روزی یا درست میشه یا میری تلاش کن پول جمع کنی این چندسالی که میگی

راجب دارو خوردن نظری ندارم یکی از دوستام افسردگی داشت می‌خورد میگفت حالم بهتره داداشمم افسردگی داره ...

اره خودم هم از خوردن دارو یه کم نگرانم ولی میگم شایذ حالم بهتر بشه. باید زیاد کار کنم و پول جمع کنم. 

اره خودم هم از خوردن دارو یه کم نگرانم ولی میگم شایذ حالم بهتر بشه. باید زیاد کار کنم و پول جمع کنم.

بنظرم نخور اگر خوب بود داداشم میخورد اون خیلی حساسه تو این موارد

ورزش اگر بتونی فوق‌العاده تاثیر گذاره 

یکم از این حس و حال خودتو دور کن تغییر قدم اولش سخت ترین قدمه