2777
2789
عنوان

خانمهایی که حس من رو دارند

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش حسرته. وقتی میفهمی کارهایی که باید برای تو باشه واسه بقیه اس. دلت میخاد این وسط یکی بیاد که مهرب ...

دیگه مهربونی وجود نداره

سعی کن به این چیزا فک نکنی خودتو سرگرم کن چون فقط این وسط خودت نابود میشی و چیزی هم تغییر نمیکنه

نکن تا قبحش برات نریزه از فکرش دوری کن که مغزت برای یکم دلخوشی میشینه برات توجیه میکنه

من اصلا نمیخام بهش فکر کنم. اصلا مزدها برام جذابیت ندارن. گاهی وقتا انقدر تنها میشدم خواب میدیذم یه نفر هست باهام مهربونه. هیچ قیافه اش رو نمیدیذم فقط میدیدم میتونم بهش تکیه کنم. 

دیگه مهربونی وجود ندارهسعی کن به این چیزا فک نکنی خودتو سرگرم کن چون فقط این وسط خودت نابود میشی و چ ...

میدونم. اونو که مطمینم. خیلی میخام نمیشه. میخام با کارم سرگرم بشم نمیشه بی حال میشم. 

پس دکتر لازمی

اره خیلی بیشتر. باورت میشه دوست دارم بستری بشم و یه مدت فقط بخابم. جالب اینجاست بهم میگه چرا نمیری دکتر تو دیوونه ای منو خسته کردی. چیزی که خودش ساخته رو نمیتونه تحمل کنه

واییی هیچی بدتر از این نی

اره واقعا بدتر نیست. هیچ بهایی به زن نمیده. وقتی میبینم بعضی مردها میگن ما سختی میکشیم تا زن و بچمون رفاه داشته باشن ولی این همه کاری میکنه فقط واسه خودش. 

من اصلا نمیخام بهش فکر کنم. اصلا مزدها برام جذابیت ندارن. گاهی وقتا انقدر تنها میشدم خواب میدیذم یه ...

من حالم از پسرا بهم می‌خورد ولی تا الان دوتا رابطه سنگین رو پشت سر گذاشتم 

میخوام بگم دوری کن همین که الان تاپیک زدی یعنی ذهنتو داره درگیر میکنه

من حالم از پسرا بهم می‌خورد ولی تا الان دوتا رابطه سنگین رو پشت سر گذاشتم میخوام بگم دوری کن همین که ...

نه من سمت مردها نمیرم. فقط میخام بگم چقدر یه زن سختی میکشه که فکرش انقدر کثیف میشه

نه من سمت مردها نمیرم. فقط میخام بگم چقدر یه زن سختی میکشه که فکرش انقدر کثیف میشه

پس خداروشکر 

عشق ضعفه از خودت دورش کن اولویت خودتی خودتو ببر بالا حتی شده فقط خودت ببینی